JamesHetfield0
Hectopat
İlk maili verildi mi?
Hayır.
Random hesap mı satın aldınız?
Hesabın sahibi ticket atarak hesabı istediği zaman elinizden alır.
Hayır random değil.
İlk maili verildi mi?
Random hesap mı satın aldınız?
Hesabın sahibi ticket atarak hesabı istediği zaman elinizden alır.
Hayır ilk mail kimdeyse hesap onun olur bitti.Bir teori üreteceğim burada:
Hesapta bir kartınız ile satın alım yapın ki satın alım yapılan kart hakkında bilgi isteyebilirler kurtarmak için. Ardından hesabın ilk e-posta adresini isteyip bir not defterine kaydedin.
Ardından hesabın yaşını gün/ay/yıl olarak bakın ve yine notlarınıza kaydedin. Riot adınızı ve etiketinizi de kaydedin.
Oyuna girin ve ve ana menüdeyken hesap görülecek şekilde SS alın ve onu da bir yere kaydedin. Daha sonra birkaç fotoğraf daha çekebilirsiniz profile basıp. Eğer o ticket açıp alırsa bu bilgileri kullanarak alır. Sizde bu bilgileri elde ettiğiniz için sizde ticket açar geri alırsınız. Ve hesaba biri girerse zaten giriş yerlerini gösteriyor diye biliyorum desteğe de not düşersiniz çalan IP bu diye onunda girmesini belki yasaklarlar. Biraz teorik gelebilir fakat teknik olarak bilgiler fazlasıyla bizde de oluyor. İşe yarayacağına inanıyorum.
Bir teori üreteceğim burada:
Hesapta bir kartınız ile satın alım yapın ki satın alım yapılan kart hakkında bilgi isteyebilirler kurtarmak için. Ardından hesabın ilk e-posta adresini isteyip bir not defterine kaydedin.
Ardından hesabın yaşını gün/ay/yıl olarak bakın ve yine notlarınıza kaydedin. Riot adınızı ve etiketinizi de kaydedin.
Oyuna girin ve ve ana menüdeyken hesap görülecek şekilde SS alın ve onu da bir yere kaydedin. Daha sonra birkaç fotoğraf daha çekebilirsiniz profile basıp. Eğer o ticket açıp alırsa bu bilgileri kullanarak alır. Sizde bu bilgileri elde ettiğiniz için sizde ticket açar geri alırsınız. Ve hesaba biri girerse zaten giriş yerlerini gösteriyor diye biliyorum desteğe de not düşersiniz çalan IP bu diye onunda girmesini belki yasaklarlar. Biraz teorik gelebilir fakat teknik olarak bilgiler fazlasıyla bizde de oluyor. İşe yarayacağına inanıyorum.
Güzel yazmıssınız fakat bir önceki mesajdada dediğim gibi ilk maili olan hesabı geri alabilir!
İlkokul terk galiba teori dedim.Hayır ilk mail kimdeyse hesap onun olur bitti.
İşe yarayacağına inanıyorum demişsiniz ve şuan kendinizle çelişiyorsunuz evet siz ilkokul terk gibisiniz.İlk mailin şifresini isteyebilirsiniz belki verir.
İlkokul terk galiba teori dedim.
İşe yarayacağına inanıyorum demişsiniz ve şu an kendinizle çelişiyorsunuz evet siz ilkokul terk gibisiniz.
Anladıysanız çok iyi.Anladım devam edin hocam siz sosyalinize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.