Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi?
Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi?
Janurap Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Ardatx2 dedi: Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... En fazla sattığın hesap banlanır.
Ardatx2 dedi: Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... En fazla sattığın hesap banlanır.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #3 Evet, yasak. Sattığınız hesap yasaklanabilir.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 667 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Şubat 2025 #4 Evet, hesap ban yiyebilir. Hocam basıma geldiği için diyorum şimdiden eğer hesap ban yerse ve sattığınız kişi iade isterse dönüş yapmayın.
Evet, hesap ban yiyebilir. Hocam basıma geldiği için diyorum şimdiden eğer hesap ban yerse ve sattığınız kişi iade isterse dönüş yapmayın.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 wubba lubba dub dub dedi: Evet, hesap ban yiyebilir. Hocam basıma geldiği için diyorum şimdiden eğer hesap ban yerse ve sattığınız kişi iade isterse dönüş yapmayın. Genişletmek için tıkla... Peki Riot nasıl anlıyacak satıldığını.
wubba lubba dub dub dedi: Evet, hesap ban yiyebilir. Hocam basıma geldiği için diyorum şimdiden eğer hesap ban yerse ve sattığınız kişi iade isterse dönüş yapmayın. Genişletmek için tıkla... Peki Riot nasıl anlıyacak satıldığını.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.547 Çözümler 25 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #6 Ban yeme riski var.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 667 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Şubat 2025 #7 Ardatx2 dedi: Peki Riot nasıl anlıyacak satıldığını. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bölgeden giriş yapıldığı için muhtemelen.
Ardatx2 dedi: Peki Riot nasıl anlıyacak satıldığını. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bölgeden giriş yapıldığı için muhtemelen.
Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 17 Şubat 2025 #8 Oyun platformlarında hesapların aktarılması açıkça yasaklanmıştır, yani hesap Alım - Satım işlemi yasa dışıdır. Kanunen de yasaktır.
Oyun platformlarında hesapların aktarılması açıkça yasaklanmıştır, yani hesap Alım - Satım işlemi yasa dışıdır. Kanunen de yasaktır.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.219 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #9 Bedirhanunal dedi: Oyun platformlarında hesapların aktarılması açıkça yasaklanmıştır, yani hesap alım - satım işlemi yasa dışıdır. kanunen de yasaktır. Genişletmek için tıkla... Kanunen yasak falan değil Riot'un yasakladığı bir şey.
Bedirhanunal dedi: Oyun platformlarında hesapların aktarılması açıkça yasaklanmıştır, yani hesap alım - satım işlemi yasa dışıdır. kanunen de yasaktır. Genişletmek için tıkla... Kanunen yasak falan değil Riot'un yasakladığı bir şey.
Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 17 Şubat 2025 #10 Lyc dedi: Kanunen yasak falan değil Riot'un yasakladığı bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben hesap alım satımı illegal diye biliyorum
Lyc dedi: Kanunen yasak falan değil Riot'un yasakladığı bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben hesap alım satımı illegal diye biliyorum