Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.219 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #11 Bedirhanunal dedi: Ben hesap alım satımı illegal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İllegal değil yasal.
Bedirhanunal dedi: Ben hesap alım satımı illegal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İllegal değil yasal.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.618 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #12 Riot'un hizmet koşullarına aykırı, yani yasak, fakat tespit edilmediği sürece hesap ban yemez.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 Sağ olun ama şimdi şöyle bir durum oldu ben hesabı geri çekmedim ancak alan arkadaş diyor ki çekmişsin mail değişti ne yapabilirim?
Sağ olun ama şimdi şöyle bir durum oldu ben hesabı geri çekmedim ancak alan arkadaş diyor ki çekmişsin mail değişti ne yapabilirim?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #14 wubba lubba dub dub dedi: Farklı bir bölgeden giriş yapıldığı için muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Oyle ban atabiliyor olsaydi eloboostu bitirirdi Ardatx2 dedi: Sağ olun ama şimdi şöyle bir durum oldu ben hesabı geri çekmedim ancak alan arkadaş diyor ki çekmişsin mail değişti ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabın ilk sahibi miydiniz?
wubba lubba dub dub dedi: Farklı bir bölgeden giriş yapıldığı için muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Oyle ban atabiliyor olsaydi eloboostu bitirirdi Ardatx2 dedi: Sağ olun ama şimdi şöyle bir durum oldu ben hesabı geri çekmedim ancak alan arkadaş diyor ki çekmişsin mail değişti ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabın ilk sahibi miydiniz?
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #15 Yeyil dedi: Oyle ban atabiliyor olsaydi eloboostu bitirirdi Hesabın ilk sahibi miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yeyil dedi: Oyle ban atabiliyor olsaydi eloboostu bitirirdi Hesabın ilk sahibi miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #16 Ardatx2 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Eğer hesabı geri çekmediysen seni kekliyordur dolandirmak için umursama.
Ardatx2 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Eğer hesabı geri çekmediysen seni kekliyordur dolandirmak için umursama.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #17 Yeyil dedi: Eğer hesabı geri çekmediysen seni kekliyordur dolandirmak için umursama. Genişletmek için tıkla... Peki hesap çalındıysa benim başıma bir şey gelir mi? (gerçekten giremiyorsa)
Yeyil dedi: Eğer hesabı geri çekmediysen seni kekliyordur dolandirmak için umursama. Genişletmek için tıkla... Peki hesap çalındıysa benim başıma bir şey gelir mi? (gerçekten giremiyorsa)
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #18 Ardatx2 dedi: Peki hesap çalındıysa benim başıma bir şey gelir mi? (gerçekten giremiyorsa) Genişletmek için tıkla... Kendisi caldirdiysa umursama. Ama isin ucunda sen varsan kork.
Ardatx2 dedi: Peki hesap çalındıysa benim başıma bir şey gelir mi? (gerçekten giremiyorsa) Genişletmek için tıkla... Kendisi caldirdiysa umursama. Ama isin ucunda sen varsan kork.
Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 266 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI RTX 3060 TI Ventus 2X 8GB İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5500 6 çekirdek Frekans: 3.6GHz Anakart: Gigabyte A520M K V2 DDR4, 5100 MHz mATX (Micro ATX) İşlemci Soğutucu: Rampage OCTAGON C50 Tip: 120mm kule tipi RAM: Model: Lexar Thor 16GB (2x8GB) Frekans: 3200MHz SSD: Patriot P320 512GB NVMe M.2 3000MB/s okuma - 2200MB/s yazma KASA+PSU: James Donkey Helix H800 (650W 80+ Bronze) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2025 #19 Ardatx2 dedi: Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorumu bu. Tabii ki de yasak.
Ardatx2 dedi: Merhaba az önce İtemsatış üzerinden hesabımı sattım. Hesap satmak yasak olduğu için başıma bir şey gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorumu bu. Tabii ki de yasak.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #20 Yeyil dedi: Kendisi caldirdiysa umursama. Ama isin ucunda sen varsan kork. Genişletmek için tıkla... Hayır benimle ilgisi yok.
Yeyil dedi: Kendisi caldirdiysa umursama. Ama isin ucunda sen varsan kork. Genişletmek için tıkla... Hayır benimle ilgisi yok.