Selamlar, Valorant hesabım 29 Haziran 2024 tarihinde çalınmıştı ve geri almıştım ve gelen mailde tekrar hesap güvenliğini kaybedersen sana yardımcı olamayacağız diyorlar. 2 gün önce yine çalındı ve yine bilet gönderdim. 20 saat oldu hala cevap gelmedi. Daha önce başına gelen oldu mu? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaş doğru söylüyor. Bende bir keresinde rat yemiştim ve PSN hesabımı çalmaya çalışmışlardı. Sabah uyandığımda belkide 10 15 tane doğrulama SMS'i gelmişti telefonuma. Her zaman 2FA özelliğini açık tut.
Arkadaş doğru söylüyor. Bende bir keresinde RAT yemiştim ve PSN hesabımı çalmaya çalışmışlardı. Sabah uyandığımda belki de 10 15 tane doğrulama SMS'i gelmişti telefonuma. Her zaman 2FA özelliğini açık tut.
Arkadaşlar kimse çocuk değil. Hesap satıp çektiğin çok belli. Gelip burada bir de yazma yok niye öyle oldu böyle oldu diye. Yazık günah 3-5 kuruş için rezil oluyorsunuz. Acces Token falan alakası yok.
Arkadaşlar kimse çocuk değil. Hesap satıp çektiğin çok belli. Gelip burada bir de yazma yok niye öyle oldu böyle oldu diye. Yazık günah 3-5 kuruş için rezil oluyorsunuz. Acces token falan alakası yok.