Valorant hesap alımında dolandırıldım

Trikru

Centipat
Bugün itemci üzerinden Valorant hesabı satın aldım. Satın aldıktan sonra Gmail, şifre vb gerekli şeyleri değiştirdim. Fakat aldığım sahibi 10 dakika içinde hesabı geri aldı. Canlı desteğe bağlandım, canlı destek adamın dolandırıcı olduğunu onayladı ve adama ulaşmaya çalıştı. Fakat adam hesabını kapatıp sitedeki bakiyesini transfer etmiş.
Canlı destekten adamın numarasını aldım, iletişime geçtim. Adam beni engelledi. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa soğuk bir su mu içeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hesap satışı zaten yasal değildir. Yapabileceğin hiçbirşey yok. Tecrübe acı olmuş.

İtemci de para geldikten sonra direk kendi kartına nasıl aktarabilir parayı?

Valorant hesabı almakta satmakta yasak zaten. Siz bile bile bu batağa düşmüş ve kendiniz de illegal bir iş yapmışsınız hak aranacak bir konu yok maalesef ki.

Suyu içmenin zamanı gelmiş. Bundan sonra yapacakların fayda etmez. Bir dahakine dikkatli olup daha güvenilir sitelerden alışveriş yapmalısın.

Komisyon verince oluyor diye biliyorum.
Şöyle bir şey öyle bir şey yapıldıktan sonra bir süre parayı çekememesi lazım ki adamlar dolandırıcıysa adama parasını geri versin, nasıl bir site burası? Çok saçma

Bende hesap sattım. adam durup dururken bana hesapta birşey eksikmiş yeni farkettim dedi. Küfür etti yani bende intikam amaçlı sinir ile hesabı alırsam birşey olurmu ?Parayı aldım 2 ay önce e posta bende hesabı geri alırsam ne olabilir ? Kişi bana karşı küfürlü tavırlarda bulunuyor. Kişide mesaj olarak id şifre verdiğim ssler duruyor karşıda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…