Valorant hesap alırken nelere dikkat edilmeli?

Rulingx

Decapat
Daha fazla  
İtemsatış'tan Valorant hesabı almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim? Şu ilk mail olayı ne onu da anlamadım tam.

Aldığınız hesap ileride ban yiyebilir, mağdur olabilirsiniz o yüzden önermiyorum. İlk mail olayı da, maille beraber size verildiği anlamına geliyor. Yani maili sizin oluyor sanırım.

Dikkat etmen gereken tam da o ilk mail olayı. Hesabın ilk açıldığı sırada kullanılan mail demek oluyor. Neden önemli dersen; o ilk maile erişimi olan kişi ticket atarak hesabı senden geri alabilir. O yüzden hesapla birlikte o ilk mailide alıp şifresini vs. değiştirmen lazım. İlk maili teslim etmeyen kişilerden almak çok riskli olur bu yüzden.

Hoş geldin maili mevcut mu en önemlisi bir de VP alımları nereden yapılmış ona bak çalıntı kredi kartı ile yapıldıysa hesap kapanır.

İtemsatış'tan Valorant hesabı almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim? Şu ilk mail olayı ne onu da anlamadım tam.

Satıcıya bağlı gerçekten satmak istiyorsa geri almaz hesabı sanırım bir destek muhabetti falan vardı kolayca ban atabiliyordu ya da erişebiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…