Valorant hesap almak vs mevcut hesaba para yatırmak

Corolla

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M K
1 TB Kingston KC3000
16 GB 3600 Mhz Ram
Meslek
Yok
Arkadaşlar 200-300 TL bütçem var. Vpazarından hesap almayı düşünüyorum e-posta onaylı random hesap değil öncelikle bunu söyleyeyim. O hesabı alırsam hesap güvende olur mu bıçak garantili bir hesap yoksa Valorant'ın kendi marketinden mi skin alayım, yoksa sizin de öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 200-300 TL bütçem var. Vpazarından hesap almayı düşünüyorum e-posta onaylı random hesap değil öncelikle bunu söyleyeyim. O hesabı alırsam hesap güvende olur mu bıçak garantili bir hesap yoksa Valorant'ın kendi marketinden mi skin alayım, yoksa sizin de öneriniz var mı?

Hesap almayın geri Gmail'le çekiyorlar.

Hesap almak her zaman daha karlı fakat aldığın kişiye bağlı ben aldım sorunsuz aylardır kullanıyorum arkadaşım aldı 2 hafta sonra geri çektiler. Eğer hesabın kurucu mailini size devrederse hiçbir problem yok fakat hesabın kurucu maili vermiyorsa tamamen satıcının insafına bağlı.

Hesap almak her zaman daha karlı fakat aldığın kişiye bağlı ben aldım sorunsuz aylardır kullanıyorum arkadaşım aldı 2 hafta sonra geri çektiler. Eğer hesabın kurucu mailini size devrederse hiçbir problem yok fakat hesabın kurucu maili vermiyorsa tamamen satıcının insafına bağlı.

Kurucu mailini verse bile geri çekebiliyor dediğin gibi satıcının insafına bağlı en iyisi yeni hesap açıp yatırmak en azından kafan rahat olacak.

Ben böyle bir sorun yaşadım hesap olaylarında ve boş hesap çıktı. Önerim kendiniz almanız olur mağazanızdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı