woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #1 60TL Arkadaşlar hesap satıyorum. (monitör alacağım.) İçindekiler: Yağmacı vandal. Asil vandal. Altın afet hançer. Nebula Phantom. Ve daha birçoğu. (İade yoktur, birtakım sıkıntılar dışında.) Discord: Akif#6508 (Sadece Papara ve ziraat geçerlidir.) Discord'a her zaman bakıyorum. Çevrimiçiyim sabaha kadar.
60TL Arkadaşlar hesap satıyorum. (monitör alacağım.) İçindekiler: Yağmacı vandal. Asil vandal. Altın afet hançer. Nebula Phantom. Ve daha birçoğu. (İade yoktur, birtakım sıkıntılar dışında.) Discord: Akif#6508 (Sadece Papara ve ziraat geçerlidir.) Discord'a her zaman bakıyorum. Çevrimiçiyim sabaha kadar.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #2 Hocam sizce de şüphe uyandırıcı değil mi? O fiyata hançer bile alınmıyor.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 10 Nisan 2021 #3 Yalan söyleme asil vandal ve yağmazcı 200 lira zaten.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 Şüpheli bir fiyatlandırma. Alacak arkadaşlar dikkat etsin.
Kane403 Picopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 183 10 Nisan 2021 #5 Bu fiyata insan biraz şüpheleniyor.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #6 Yani fiyat çok şüphelendirdi. Bu fiyata satıp nasıl bir monitör alabilirsin ki?
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #7 Yigithan Yildirim dedi: Hocam sizce de şüphe uyandırıcı değil mi? O fiyata hançer bile alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kuzeyyyyyys dedi: Yalan söyleme asil vandal ve yağmazcı 200 lira zaten. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Şüpheli bir fiyatlandırma. Alacak arkadaşlar dikkat etsin. Genişletmek için tıkla... Kane403 dedi: Bu fiyata insan biraz şüpheleniyor. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Yani fiyat çok şüphelendirdi. Bu fiyata satıp nasıl bir monitör alabilirsin ki? Genişletmek için tıkla... Hesap TR serveri değildir.
Yigithan Yildirim dedi: Hocam sizce de şüphe uyandırıcı değil mi? O fiyata hançer bile alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kuzeyyyyyys dedi: Yalan söyleme asil vandal ve yağmazcı 200 lira zaten. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Şüpheli bir fiyatlandırma. Alacak arkadaşlar dikkat etsin. Genişletmek için tıkla... Kane403 dedi: Bu fiyata insan biraz şüpheleniyor. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Yani fiyat çok şüphelendirdi. Bu fiyata satıp nasıl bir monitör alabilirsin ki? Genişletmek için tıkla... Hesap TR serveri değildir.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #8 woitx dedi: Hesap TR serveri değildir. Genişletmek için tıkla... Yine de ucuz değil mi?
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #9 mustaine dedi: Yine de ucuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kuzenim orada ve 60 doları TL olarak yatırıp bunları aldı.
mustaine dedi: Yine de ucuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kuzenim orada ve 60 doları TL olarak yatırıp bunları aldı.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #10 woitx dedi: Hayır, kuzenim orada ve 60 doları TL olarak yatırıp bunları aldı. Genişletmek için tıkla... 60 dolar 490 TL ediyor ama yine de siz bilirsiniz.
woitx dedi: Hayır, kuzenim orada ve 60 doları TL olarak yatırıp bunları aldı. Genişletmek için tıkla... 60 dolar 490 TL ediyor ama yine de siz bilirsiniz.