Akiff11 Zeptopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim?
Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim?
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.489 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Ekim 2024 #2 Akiff11 dedi: Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
Akiff11 dedi: Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
4 479556 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 79 30 Ekim 2024 #3 CPU ban yediysen giremezsin ne sebepten yediğin önemli.
W Wiehpai Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #4 Sadece hesap askıya alındı diyorsa başka hesapla oynayabilirsin.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ekim 2024 #5 Akiff11 dedi: Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim? Genişletmek için tıkla... Anakart bani 1 yıl atılıyor diye biliyorum yasa dışı programlar kaldırılıyor ama başka hesapla deneyin Valorant'a yardim talebi yollayin özür dileyin bir daha yapmayacağım deyin açıyorlar öyle gecen de birisini öyle açılmıştı.
Akiff11 dedi: Arkadaşlar hesap askıya alındı diyor. Baska hesap açsam oyuna girebilir miyim yoksa ömür boyu girmez miyim? Genişletmek için tıkla... Anakart bani 1 yıl atılıyor diye biliyorum yasa dışı programlar kaldırılıyor ama başka hesapla deneyin Valorant'a yardim talebi yollayin özür dileyin bir daha yapmayacağım deyin açıyorlar öyle gecen de birisini öyle açılmıştı.