S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Valorant'ta arkadaşımla vs atıyordum el bitince Valorant bu oyun senin işletim sisteminde çıkmadı diye bir hata verdi. Sonrasında hesap askıya alındı dedi oyuna giriş yapamıyorum nereden düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Valorant'ta arkadaşımla vs atıyordum el bitince Valorant bu oyun senin işletim sisteminde çıkmadı diye bir hata verdi. Sonrasında hesap askıya alındı dedi oyuna giriş yapamıyorum nereden düzeltebilirim?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 9 Mayıs 2021 #2 Riot'a ticket atın.
S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 RainbowwOnSky dedi: Riot'a ticket atın. Genişletmek için tıkla... Ticket atınca geri alabilir miyim?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 9 Mayıs 2021 #4 sadef dedi: Ticket atınca geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam onlar ne yapmanız gerektiğini söyler. Belki alabilirsiniz belki alamazsınız. Garanti vermiyorum.
sadef dedi: Ticket atınca geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam onlar ne yapmanız gerektiğini söyler. Belki alabilirsiniz belki alamazsınız. Garanti vermiyorum.