J JustWatch123 Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Dün Valorant hesap satın aldım Gmail falan her şeyi üstüme aldım aldığım gün 2 el oynadım sonra çıktım bugün girdim ve hesap askıya alındı uyarısı verdi. Bende destek açtım. Sizce hesap geri açılır mı yoksa verdiğim para çöpe mi gitti? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023
Dün Valorant hesap satın aldım Gmail falan her şeyi üstüme aldım aldığım gün 2 el oynadım sonra çıktım bugün girdim ve hesap askıya alındı uyarısı verdi. Bende destek açtım. Sizce hesap geri açılır mı yoksa verdiğim para çöpe mi gitti?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Ocak 2023 #2 Paran boşa gitti. Ticarete karıştığı için hesap askıya alınmıştır, tekrar açılmaz %99.
MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 Hesap paylaşımı, hesap ticareti vs. bu tür şeyler çevimriçi oyunlarda yasaktır. Tespiti halinde oyundan sınırsız bir şekilde uzaklaştırılsınız. Paranız boşa gitti. Destek talebi açsanız bile fayda etmeyecektir. Yaptığınız kural ihlali karşısında ceza uygulanacaktır.
Hesap paylaşımı, hesap ticareti vs. bu tür şeyler çevimriçi oyunlarda yasaktır. Tespiti halinde oyundan sınırsız bir şekilde uzaklaştırılsınız. Paranız boşa gitti. Destek talebi açsanız bile fayda etmeyecektir. Yaptığınız kural ihlali karşısında ceza uygulanacaktır.