Valorant hesap çalındıktan sonra biletlere nasıl cevap verilir?

oguzarrow

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail hesabımda sızıntı oldu, birçok hesabımı çalmaya çalıştılar, bunlardan biri Valorant hesabım.
Ticket açacağım ama bazı anlamadığım şeyler oldu ve ticket attıktan sonra gidişat hakkında bilgi istiyorum.
1. sorum RP kartı pin numaralarına ne yazmam gerekiyor anlamadım. Valorant'da aldığım VPN'in kodunu mu yazacağım?
2. sorum hesabında hangi oyunları oynadın da LoL hesabı açmıştım, oynamayı beceremediğim için oynamadım, yani LoL hakkında soruduğu soruların hiçbirine cevap veremeyeceğim. Boş yere doldurmasam mı? Bu garibandan yardımlarını eksik etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım yardımım dokunur, bende Steam hesabımı kaptırmıştım Steam da sistem farklı işliyor fakat her oyun desteği aşağı yukarı aynı şekilde çalışır, yapman gerekenler;

1-Oyunun web sayfasına gir ve giriş yapa tıkla > şifremi unuttum > hesaba erişimim yok vs. bu şekilde canlı destek ekibine mesaj atmanı sağlayacak bir bölüm açılacak.

2- bu bölümde "hesabım çalındı" vb. bir şey yazan bir butona tıklayacaksın, arından mesaj yazman için sana bir alan verilecek.

3- Bu alana ilk mail adresini, ödeme yapılmışsa kredi kartı bilgilerini falan istenen bilgileri vereceksin ardından mevcut durumunu, derdini anlatacaksın ve nasıl bu duruma düştüğünü detaylıca açıklayacaksın.

Steam Support bu konuda bana 15 saat içinde geri dönüş yapmıştı ve hesabımı bana teslim etmişti umarım sende de böyle olur fakat Riot Games sağı solu belli olmaz yetersiz delil diyerek sıkıntı da çıkartabilir bol şans.

Reis hesabım ilk gmail ve posta aramaya riot games yazdım en eski maillleri buldum hesabin ilk oluşturulma tarihi ve faturalar var. Bence hesabını geri almak için yeterli bir kanit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…