Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Valorant hesabımı ne zaman kurdum onu öğrenmek istiyorum ve tracker. GG'ye hesabımı bağladım belki oradan öğrenebilirim diye sorun olur mu?
Arkadaşlar merhaba, Valorant hesabımı ne zaman kurdum onu öğrenmek istiyorum ve tracker. GG'ye hesabımı bağladım belki oradan öğrenebilirim diye sorun olur mu?
L0fi Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Ne gibi bir sorundan endişeniz var? Tracker.gg güvenilir bir site.
Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 L0fi dedi: Ne gibi bir sorundan endişeniz var? Tracker.gg güvenilir bir site. Genişletmek için tıkla... Sorundan endişem yok hesabın kurulum tarihini öğrenmek istiyorum.
L0fi dedi: Ne gibi bir sorundan endişeniz var? Tracker.gg güvenilir bir site. Genişletmek için tıkla... Sorundan endişem yok hesabın kurulum tarihini öğrenmek istiyorum.