Herkese merhaba, değerli forum sakinleri ben yakın zamanda Valorant oynamaya başladım ve hesap almayı düşünüyorum. Güvenli ve ucuz bir hesap nereden alabilirim?
Herkese merhaba, değerli forum sakinleri ben yakın zamanda Valorant oynamaya başladım ve hesap almayı düşünüyorum. Güvenli ve ucuz bir hesap nereden alabilirim?
100 lider platform Oyuncu Pazarı, Valorant hesap alış ve satış işlemlerin için doğru adres. En iyi fiyatlarla hemen hesap satın al ve oynamaya anında başla.
www.gamesatis.com
Bu sitelerden alınabilir fakat güvenli diyebileceğimiz hiçbir zaman bir hesap olmaz. Satışı yapılması yasak olan bir uygulama olduğu için hesap satımı gerçekleşmiş olan tüm hesaplar banlanma riski taşımaktadır.
"İtemsatış" veya "KlasGame" güvenilir, daha önce bu sitelerden alışveriş yaptım. Ancak unutmayın, ürünleri satan kişiler de insan, dolandırılma ihtimaliniz her zaman var, ancak bu durumda bu iki sitede para iadesi yapıyor. Ayrıca Valorant bu hesap alma-satma işlerine hiç olumlu bakmıyor, fark ederlerse aldığın hesabı yasaklarlar ve paran çöpe gider.
hesap almanı önermiyorum. 4 yıl önce satın aldığım hesabım gitti. hesabın ilk sahibi riot'a ticket atıp geri almış. dikkatli ol dolandırıcılar dolaşıyor.