GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #1 Valorant hesap oluşturamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm GhosT1 10 Mayıs 2020 lunny111 dedi: Drop düşürdün mü dostum? Genişletmek için tıkla... Hesap açamadım. Sorunu çözdüm farklı taraycıdan girdim ve yaşı daha büyük yaptım oldu.
lunny111 dedi: Drop düşürdün mü dostum? Genişletmek için tıkla... Hesap açamadım. Sorunu çözdüm farklı taraycıdan girdim ve yaşı daha büyük yaptım oldu.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Mayıs 2020 #11 GhosT1 dedi: Pegi 16 biraz küçük yaptım olmadı büyük yaptım yaşı yine olmadı. Genişletmek için tıkla... GhosT1 dedi: Valorant hesap oluşturamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 558523 Genişletmek için tıkla... Dostum gizli sekmeden dene, yaşını küçük algıladıysa gizli sekmeden sorunsuz yapabilirsin. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Pegi 16 biraz küçük yaptım olmadı büyük yaptım yaşı yine olmadı. Genişletmek için tıkla... GhosT1 dedi: Valorant hesap oluşturamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 558523 Genişletmek için tıkla... Dostum gizli sekmeden dene, yaşını küçük algıladıysa gizli sekmeden sorunsuz yapabilirsin.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #12 330856 dedi: Dostum gizli sekmeden dene, yaşını küçük algıladıysa gizli sekmeden sorunsuz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ? Artı 0 Eksi
330856 dedi: Dostum gizli sekmeden dene, yaşını küçük algıladıysa gizli sekmeden sorunsuz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Mayıs 2020 #13 Affansen dedi: Sıkıntı ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı yok. Affansen dedi: Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Sıkıntı ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı yok. Affansen dedi: Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Hata mı veriyor?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #14 myswagnotusual dedi: Harici ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Bende sonradan fark ettim. Nereye gitti ? Yoksa @myswagnotusual li ekmek mi yiyor ? myswagnotusual dedi: Harici ekran kartı yok. Hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet yaş küçük diyor. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Harici ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Bende sonradan fark ettim. Nereye gitti ? Yoksa @myswagnotusual li ekmek mi yiyor ? myswagnotusual dedi: Harici ekran kartı yok. Hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet yaş küçük diyor.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Mayıs 2020 #15 Affansen dedi: Bende sonradan fark ettim. Nereye gitti ? Yoksa @myswagnotusual li ekmek mi yiyor ? Genişletmek için tıkla... @myswagnotusual kalbinde sıkışmaya yol açmış. Vefat etti. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Bende sonradan fark ettim. Nereye gitti ? Yoksa @myswagnotusual li ekmek mi yiyor ? Genişletmek için tıkla... @myswagnotusual kalbinde sıkışmaya yol açmış. Vefat etti.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Mayıs 2020 #16 Affansen dedi: Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Twich,oyun hesabı,google hesabı,vb. markalar Gizli sekmede algılama sorunu yaşarlar rahatlıkla açabilirsin Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam bende twicht'e kayıt olamadim. Gizli sekmeden kayıt olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Twich,oyun hesabı,google hesabı,vb. markalar Gizli sekmede algılama sorunu yaşarlar rahatlıkla açabilirsin
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #17 myswagnotusual dedi: @myswagnotusual kalbinde sıkışmaya yol açmış. Vefat etti. Genişletmek için tıkla... Hocam harbiden nerede ? 330856 dedi: Twich,oyun hesabı,google hesabı,vb. markalar Gizli sekmede algılama sorunu yaşarlar rahatlıkla açabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: @myswagnotusual kalbinde sıkışmaya yol açmış. Vefat etti. Genişletmek için tıkla... Hocam harbiden nerede ? 330856 dedi: Twich,oyun hesabı,google hesabı,vb. markalar Gizli sekmede algılama sorunu yaşarlar rahatlıkla açabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Mayıs 2020 #18 Affansen dedi: Hocam harbiden nerede ? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Maalesef yandı. Malum olaylardan dolayı yenisini alamıyorum. Twitch'e kayıt olmak için başka tarayıcıyı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam harbiden nerede ? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Maalesef yandı. Malum olaylardan dolayı yenisini alamıyorum. Twitch'e kayıt olmak için başka tarayıcıyı deneyebilirsin.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 10 Mayıs 2020 #19 myswagnotusual dedi: Maalesef yandı. Malum olaylardan dolayı yenisini alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman yandı ? Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Maalesef yandı. Malum olaylardan dolayı yenisini alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman yandı ?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Mayıs 2020 #20 Affansen dedi: Hocam ne zaman yandı ? ☹ Genişletmek için tıkla... Aslında başka laptopdan oynama şansım vardı. O yüzden kasaya ekran kartı alma işini sürekli erteledim. Şimdi de laptop gidince öyle kalakaldım. Yani çok oldu ekran kartı yanalı. Arada can sıkıntısından CS 1.6 oynuyorum. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam ne zaman yandı ? ☹ Genişletmek için tıkla... Aslında başka laptopdan oynama şansım vardı. O yüzden kasaya ekran kartı alma işini sürekli erteledim. Şimdi de laptop gidince öyle kalakaldım. Yani çok oldu ekran kartı yanalı. Arada can sıkıntısından CS 1.6 oynuyorum.