bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #1 Nedir? Sanırım banlandım bu olay yüzünden.
E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Kalıcı mı?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 4 Nisan 2021 #3 bevveR dedi: Nedir? Sanırım banlandım bu olay yüzünden. Genişletmek için tıkla... Eğer bu yüzden yediyseniz kalıcıdır.
bevveR dedi: Nedir? Sanırım banlandım bu olay yüzünden. Genişletmek için tıkla... Eğer bu yüzden yediyseniz kalıcıdır.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Nisan 2021 #4 bevveR dedi: Nedir? Sanırım banlandım bu olay yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bir daha hesap paylaşımı yapmayın falcao bey.
bevveR dedi: Nedir? Sanırım banlandım bu olay yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bir daha hesap paylaşımı yapmayın falcao bey.
bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #5 Yszuf dedi: Eğer bu yüzden yediyseniz kalıcıdır. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile Valorant da perma yok. polatınsigarası dedi: Bir daha hesap paylaşımı yapmayın falcao bey. Genişletmek için tıkla... Falcao bey gidiyor. eqeerogluu dedi: Kalıcı mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Valorant da perma ban yok ama şu an hesaba giriş yapamıyorum.
Yszuf dedi: Eğer bu yüzden yediyseniz kalıcıdır. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile Valorant da perma yok. polatınsigarası dedi: Bir daha hesap paylaşımı yapmayın falcao bey. Genişletmek için tıkla... Falcao bey gidiyor. eqeerogluu dedi: Kalıcı mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Valorant da perma ban yok ama şu an hesaba giriş yapamıyorum.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.266 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Nisan 2021 #6 Hesap paylaşımı yasak kalıcı yiyorsunuz. Kalıcı olmasa bile baya bir süre yiyorsunuz.
bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #7 Forse dedi: Hesap paylaşımı yasak kalıcı yiyorsunuz. Kalıcı olmasa bile bayağı bir süre yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapma yanarız 1300 TL'lik hesap.
Forse dedi: Hesap paylaşımı yasak kalıcı yiyorsunuz. Kalıcı olmasa bile bayağı bir süre yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapma yanarız 1300 TL'lik hesap.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.266 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Nisan 2021 #8 bevveR dedi: Yapma yanarız 1300 TL'lik hesap. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi tam emin değilim ticket açarak sorabilirsiniz.
bevveR dedi: Yapma yanarız 1300 TL'lik hesap. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi tam emin değilim ticket açarak sorabilirsiniz.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 4 Nisan 2021 #9 Destek ekibine ulaşarak neden hesaba giriş yapamadığınızı ve eğer ban yediyseniz süresini öğrenebilirsiniz. İtiraz etme hakkınızda var.
Destek ekibine ulaşarak neden hesaba giriş yapamadığınızı ve eğer ban yediyseniz süresini öğrenebilirsiniz. İtiraz etme hakkınızda var.
bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #10 Forse dedi: Dediğim gibi tam emin değilim ticket açarak sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açtım teşekkür ederim perma yediysem intihar notumu yazarım buraya. Garibo dedi: Destek ekibine ulaşarak neden hesaba giriş yapamadığınızı ve eğer ban yediyseniz süresini öğrenebilirsiniz. İtiraz etme hakkınızda var. Genişletmek için tıkla... Ulaştım teşekkürler.
Forse dedi: Dediğim gibi tam emin değilim ticket açarak sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açtım teşekkür ederim perma yediysem intihar notumu yazarım buraya. Garibo dedi: Destek ekibine ulaşarak neden hesaba giriş yapamadığınızı ve eğer ban yediyseniz süresini öğrenebilirsiniz. İtiraz etme hakkınızda var. Genişletmek için tıkla... Ulaştım teşekkürler.