M MuhTal Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 71 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 11 Ağustos 2020 #1 Merhaba. Üniversite sınavı için oyunu bırakacağım, bu sürede Pass'i fullemesi için bir arkadaşım başka PC'den oyunumu oynarsa hesap ban yer mi?
Merhaba. Üniversite sınavı için oyunu bırakacağım, bu sürede Pass'i fullemesi için bir arkadaşım başka PC'den oyunumu oynarsa hesap ban yer mi?
Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #2 Hayir ama şu an belirtmeniz yasak hesap ismi falan paylaşmayinda raporlayip ban yedirtmesinler. Artı 0 Eksi
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #3 Valorant'da hesap paylaşımı yasak. Ban yiyen arkadaşlarım oldu. Kesinlikle yapmayın. Artı 0 Eksi
Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #4 Ek01000 dedi: Valorant'da hesap paylaşımı yasak. Ban yiyen arkadaşlarım oldu. Kesinlikle yapmayın. Genişletmek için tıkla... Eğer rapolamazlarsa sanmiyorum. IP farkliligindan ban atilmiyor zaten diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Ek01000 dedi: Valorant'da hesap paylaşımı yasak. Ban yiyen arkadaşlarım oldu. Kesinlikle yapmayın. Genişletmek için tıkla... Eğer rapolamazlarsa sanmiyorum. IP farkliligindan ban atilmiyor zaten diye biliyorum.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #5 Orcunsarı dedi: Eğer rapolamazlarsa sanmiyorum. IP farkliligindan ban atilmiyor zaten diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yapımcının "LoL" oynunda varsa aynısı Valorant içinde geçerlidir. HESABINIZI PAYLAŞMAYIN! Gün geçmiyor ki karşımıza hesap paylaşımı ile ilgili bir vaka çıkmasın! Asla Unutmayın: Hesap paylaşımı yapmak yasak ve evet, hesap paylaşımı yapmak hesabınızı kaybetmenize neden olabilecek en öne... support-leagueoflegends.riotgames.com Artı 0 Eksi
Orcunsarı dedi: Eğer rapolamazlarsa sanmiyorum. IP farkliligindan ban atilmiyor zaten diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yapımcının "LoL" oynunda varsa aynısı Valorant içinde geçerlidir. HESABINIZI PAYLAŞMAYIN! Gün geçmiyor ki karşımıza hesap paylaşımı ile ilgili bir vaka çıkmasın! Asla Unutmayın: Hesap paylaşımı yapmak yasak ve evet, hesap paylaşımı yapmak hesabınızı kaybetmenize neden olabilecek en öne... support-leagueoflegends.riotgames.com
Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #6 Kanka 7 senedir LoL oynuyorum report yemezsen ban yemiyorsun. Arkadaşını biri kanitla şahsen reportlamiştir bence oyle yemistir. Artı 0 Eksi
Kanka 7 senedir LoL oynuyorum report yemezsen ban yemiyorsun. Arkadaşını biri kanitla şahsen reportlamiştir bence oyle yemistir.