Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2023 #11 Ben olsam paratı atarsan hesabı geri veririm derdim üstüne aklı başına gelsin.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 3 Ocak 2023 #12 Barisdkmn dedi: Ben olsam paratı atarsan hesabı geri veririm derdim üstüne aklı başına gelsin. Genişletmek için tıkla... Bende paramı atmazsan ben seni şikayet ederim yasa dışı yollardan tc me ulaşmakla diye.
Barisdkmn dedi: Ben olsam paratı atarsan hesabı geri veririm derdim üstüne aklı başına gelsin. Genişletmek için tıkla... Bende paramı atmazsan ben seni şikayet ederim yasa dışı yollardan tc me ulaşmakla diye.
Ddslime Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 Kendisi de derde girer birçok sebepten. Göz korkutmaktan başka bir şey değil.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2023 #14 OnurOfc dedi: Bende paramı atmazsan ben seni şikayet ederim yasa dışı yollardan T.C.'me ulaşmakla diye. Genişletmek için tıkla... Kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu şekilde, bir de hesabını geri çekemeyenler vardır. Bence cezasını çekmeli.
OnurOfc dedi: Bende paramı atmazsan ben seni şikayet ederim yasa dışı yollardan T.C.'me ulaşmakla diye. Genişletmek için tıkla... Kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu şekilde, bir de hesabını geri çekemeyenler vardır. Bence cezasını çekmeli.