Valorant hesap satışından ban yedim

691554

Decapat
Merhaba, daha önceden dolandırıldığımla alakalı bir konu daha açmıştım ondan sonra neyse ki hesabımı kurtarabilmiştim ticket atarak. Daha sonra Valorant'a girmeye çalışırken hesabın kitlendiğini ve ticket atmam gerektiği çıktı ekranda. 1.kez ticket attığımda bilgilerin yetersiz olduğu ve tekrar ticket atmam gerektigi soylendi. 2.kez ticket attığımda ise cevap olarak hesap satışından süresiz olarak uzaklaştırıldığım yazıyordu. Ne yapabilirim Discord'daki bebeler yüzünden hesap gitti içinde çok sevdiğim skinler falan vardı acaba ritonun hesabı geri açması için ne yapabilirim nasıl kanıtlayabilirim?

Hayır çalındı dedim sadece ve galiba birden fazla kurtarma ticketı attığım için oldu galiba ama bana destekte sınırsız deneme hakkımın olduğunu söylemişlerdi
Bilgisayarıniza virüs girdiğini ve hesabınızin izinsiz ele geçirildiğini vs. yazin. Cevaba göre hareket edersiniz.

Hesap paylaşımının da fark edilmesinde cezai işlemler uygulanabiliyor. Keşke politikalarını okusaydınız, bir ihtimal açılabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-12-14-13-24-030_com.google.android.gm.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
anlamadım?

İnsallah açılır denemeye gidiyorum şimdi.

Bu şekilde bir yanıt verdiler. Sonuç ne olur acaba
Yazıya ilk olumlu başlamış sonra olumsuza dönmüş, anlamadim. Bakalim ilk cumlesinde ki gibi inceleme sonrasi cevap gelecek mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…