Valorant hesap sattıktan sonra aynı e-postayla kaydolmak

Yer
İstanbul
Merhabalar geçen sene Valorant hesap satmıştım. E-posta devretmedim sadece değiştirdik. Bende Valorant'a yeniden üye oldum kullandığım 2 tane e-posta var biriyle üye oldum sıfırdan kabul etti. Şimdi adamın hesabı banlamasın veya bana verilmesin? Başım derde girer mi sonradan jeton düştü. Ancak e postayı kabul ettiğine göre demek ki benim posta boşta kalmış değil mi? Yoksa Riot'a o e postayla ticket atsam direkt sattığım hesap bana geliyor ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
E-posta değiştirildiyse bir sorun olmaz, en kötü desteğe "e-posta ortaktı bu sebeple hesaptan ayırdık, o hesap arkadaşındı bu yeni açılan bana ait" yazarsınız.

E-posta değiştirildiyse bir sorun olmaz, en kötü desteğe "e-posta ortaktı bu sebeple hesaptan ayırdık, o hesap arkadaşındı bu yeni açılan bana ait" yazarsınız.
Telefonumda 2 adet mail var Örneğin X ve Y mailleri ben X'ten kaydoldum ancak Y mailinede aynısından gelmiş ? zamanında sattığım hesabın mailinin hangisi olduğunu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…