Valorant hesap ticaretinde verilen bilgilerle karşı taraf ne yapabilir?

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Selamlar, Instagram'da bir sayfadan hesap aldım. Attım parayı. Ucuz bir meblağ. Kullanıcı adı şifre attı. Yarın yaparım dedi maili. Boş yere tartışma çıkarttı. Neymiş, hesabı vermesi için darlamışım. Adres istedi İzmir'den kalkıp gelecekmiş. Yanlış adres verdim, sizce bir şey yapabilir mi? IBAN da İyzico'ya gönderdim, ad soyad gözükür mü gönderenin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram sayfalarına ne olursa olsun güven olmaz, muhtemelen dolandırıldınız ve para gönderen kişi kısmında ad, soyadı ve IBAN bilgisi gibi bilgi yer alıyorsa panelden bilginizi çekebilir. Maksimum telefonda rahatsız eder, öteye gitmez.

Ad Soyad var, Oda panelde adres tutmuyor bu sene taşındım, Bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Hocam öyle sitelerden aldığınız hesapları genelde birden fazla kişiye satıyorlar. En iyisi alacaksanız bile kişisel hesabını satanlar tarafından almanız. O hesabın ucuz olmasının nedeni birden fazla kişiye satması.

Neyse ya çok takmayacan 23 yaşında olduğunu iddia ediyor
Böyleleri genelde göz korkutmaya çalışıyor adres falan isteyip. Takmasan daha iyi korkutmaya çalışıyor seni. Yani hangi eşek internette iki laf atıştığı kişiyi dövmek için şehirden şehire yol yapıp masraf etsin? Doğru cevap: Kimse. Ayrıca zaten adres bulsa bile polis denen birşey var. Hem dolandırıcılık hem taciz Allah kurtarsın

Adam iyi dolandırmış. Üstüne seni korkutmuş. Komik.

Yeme bu taktikleri. Tek mesaj çok uzun olmasın: Cumhuriyet savcılığına avukatının raporu az önce gönderdiğini, 2 hafta içinde evine tebligat geleceğini yaz. Sohbet kalsın öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…