3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 29 Mart 2025 #11 @paWel, umursamayacaksınız. Başka yolu yok. Bundan sonra da alışveriş yapacaksanız, Instagram sayfalarına bulaşmayın. Her zaman derim bunu.
@paWel, umursamayacaksınız. Başka yolu yok. Bundan sonra da alışveriş yapacaksanız, Instagram sayfalarına bulaşmayın. Her zaman derim bunu.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.912 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #12 SiyahPassat dedi: Adam iyi dolandırmış. Üstüne seni korkutmuş. Komik. Yeme bu taktikleri. Tek mesaj çok uzun olmasın: Cumhuriyet savcılığına avukatının raporu az önce gönderdiğini, 2 hafta içinde evine tebligat geleceğini yaz. Sohbet kalsın öyle. Genişletmek için tıkla... Engelleyip kapattım yazsam mı direk?
SiyahPassat dedi: Adam iyi dolandırmış. Üstüne seni korkutmuş. Komik. Yeme bu taktikleri. Tek mesaj çok uzun olmasın: Cumhuriyet savcılığına avukatının raporu az önce gönderdiğini, 2 hafta içinde evine tebligat geleceğini yaz. Sohbet kalsın öyle. Genişletmek için tıkla... Engelleyip kapattım yazsam mı direk?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.493 Makaleler 3 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #13 paWel dedi: Engelleyip kapattım yazsam mı direk? Genişletmek için tıkla... Adam dolandırdığıyla kalır.
paWel dedi: Engelleyip kapattım yazsam mı direk? Genişletmek için tıkla... Adam dolandırdığıyla kalır.