Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #11 @paWel, umursamayacaksınız. Başka yolu yok. Bundan sonra da alışveriş yapacaksanız, Instagram sayfalarına bulaşmayın. Her zaman derim bunu.
@paWel, umursamayacaksınız. Başka yolu yok. Bundan sonra da alışveriş yapacaksanız, Instagram sayfalarına bulaşmayın. Her zaman derim bunu.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #12 SiyahPassat dedi: Adam iyi dolandırmış. Üstüne seni korkutmuş. Komik. Yeme bu taktikleri. Tek mesaj çok uzun olmasın: Cumhuriyet savcılığına avukatının raporu az önce gönderdiğini, 2 hafta içinde evine tebligat geleceğini yaz. Sohbet kalsın öyle. Genişletmek için tıkla... Engelleyip kapattım yazsam mı direk?
SiyahPassat dedi: Adam iyi dolandırmış. Üstüne seni korkutmuş. Komik. Yeme bu taktikleri. Tek mesaj çok uzun olmasın: Cumhuriyet savcılığına avukatının raporu az önce gönderdiğini, 2 hafta içinde evine tebligat geleceğini yaz. Sohbet kalsın öyle. Genişletmek için tıkla... Engelleyip kapattım yazsam mı direk?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.110 Makaleler 3 Çözümler 61 30 Mart 2025 #13 paWel dedi: Engelleyip kapattım yazsam mı direk? Genişletmek için tıkla... Adam dolandırdığıyla kalır.
paWel dedi: Engelleyip kapattım yazsam mı direk? Genişletmek için tıkla... Adam dolandırdığıyla kalır.