Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #1 Hesaptan çıkış yapacağım ama şöyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri 1670518653662.png 80,7 KB · Görüntüleme: 2.107
TeknoMemoo Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Sağ alttaki simgelerden Riot Vanguard, Riot İstemcisi'ni kapat.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 Oyun açık olduğu için kapatamıyorum. TeknoMemoo dedi: Sağ alttaki simgelerden Riot Vanguard, Riot Istemcisi'ni kapat. Genişletmek için tıkla...
Oyun açık olduğu için kapatamıyorum. TeknoMemoo dedi: Sağ alttaki simgelerden Riot Vanguard, Riot Istemcisi'ni kapat. Genişletmek için tıkla...
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 8 Aralık 2022 #4 Atsızsz dedi: Oyun açık olduğu için kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkıp kapatacaksınız hocam.
Atsızsz dedi: Oyun açık olduğu için kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkıp kapatacaksınız hocam.
ThyphooN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 193 10 Aralık 2022 #5 Onları yapınca oyun kapanıyor oturum kapatılamıyor
V vialow Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #6 Aynı hatayı alıyorum düzeltemedim bilgisi olan var mı?
Erennuss Kilopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 112 Yer Antalya/Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla çözüme ulaşabilirsiniz. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla çözüme ulaşabilirsiniz. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #8 vialow dedi: Aynı hatayı alıyorum düzeltemedim bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hala düzeltemedim.
vialow dedi: Aynı hatayı alıyorum düzeltemedim bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hala düzeltemedim.
V vialow Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #9 Atsızsz dedi: Ben hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜM BULDUM DOSTUM. Arama yerine riot istemcisi yazın. Aç dedikten sonra ana sayfa gelecek, sağ üstten hesaptan çıkış yap diyebilirsiniz. Son düzenleme: 10 Aralık 2022
Atsızsz dedi: Ben hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... ÇÖZÜM BULDUM DOSTUM. Arama yerine riot istemcisi yazın. Aç dedikten sonra ana sayfa gelecek, sağ üstten hesaptan çıkış yap diyebilirsiniz.
yasindrvs Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #10 riot istemcisini açın sağ üsteki açık hesabın üstüne tıklayıp oturumu kapatın ardından dilediğiniz hesapla giriş yapabilirsiniz ^^ Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (54).png 35,4 KB · Görüntüleme: 1.588
riot istemcisini açın sağ üsteki açık hesabın üstüne tıklayıp oturumu kapatın ardından dilediğiniz hesapla giriş yapabilirsiniz ^^