Bahadır Özdemir Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 38 28 Nisan 2020 #1 Yeni çıkan Riot Games'in oyunu olan Valorant'ın hile korumasını bilmeyen yoktur. Söylenene göre hile koruması bilgisayar açılırken deveye giriyormuş ve bilgisayarın bir parçası oluyormuş. Bu hile korumasının bilgisayar performansına genel olarak bir etkisi olur mu? Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Yeni çıkan Riot Games'in oyunu olan Valorant'ın hile korumasını bilmeyen yoktur. Söylenene göre hile koruması bilgisayar açılırken deveye giriyormuş ve bilgisayarın bir parçası oluyormuş. Bu hile korumasının bilgisayar performansına genel olarak bir etkisi olur mu? Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Nisan 2020 #2 Sanırım VAC gibi sadece PC'yi tarar ve algılar. Artı 0 Eksi
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 Bahadır Özdemir dedi: Yeni çıkan Riot Games'in oyunu olan Valorant'ın hile korumasını bilmeyen yoktur. Söylenene göre hile koruması bilgisayar açılırken deveye giriyormuş ve bilgisayarın bir parçası oluyormuş. Bu hile korumasının bilgisayar performansına genel olarak bir etkisi olur mu? Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sadece Valorant oynarken performansa etkisi oluyordur. Artı 0 Eksi
Bahadır Özdemir dedi: Yeni çıkan Riot Games'in oyunu olan Valorant'ın hile korumasını bilmeyen yoktur. Söylenene göre hile koruması bilgisayar açılırken deveye giriyormuş ve bilgisayarın bir parçası oluyormuş. Bu hile korumasının bilgisayar performansına genel olarak bir etkisi olur mu? Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sadece Valorant oynarken performansa etkisi oluyordur.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Nisan 2020 #4 Kaynak tüketimine bağlı. Ama çalışan her şey illa ki etkilidir. Artı 0 Eksi
InstaFall Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #5 Oyunu oynamıyorken etkilemiyor ve sağ alttaki çubuktan Uninstall diyebilirsin, oyunu açarken otomatik kuruyor tekrar. Bilgisayara driver kurduğu doğru ve çoğu kişi bunu tartışıyor şu an, performanstan çok güvenlik ve gizlilik söz konusu. Artı 0 Eksi
Oyunu oynamıyorken etkilemiyor ve sağ alttaki çubuktan Uninstall diyebilirsin, oyunu açarken otomatik kuruyor tekrar. Bilgisayara driver kurduğu doğru ve çoğu kişi bunu tartışıyor şu an, performanstan çok güvenlik ve gizlilik söz konusu.