Valorant hilecilerin banını kaldırıyor mu?

Hocam ben değil adam söylüyor keşke videoda az küfür etseydi de sansürleyip buraya koyabilseydim ama yemediğimiz küfür türü kalmadı. Allah ile başladı utanmayıp devam etti.

Ücretsiz oyun yapıyorsan bunlar olabilecek şeyler.

Hocam peki oyunların birbiriyle alakası yok ama MTA da nasıl ban kaldırılmıyor? Mesela donanıma atıyor o da ve hiçbir şekilde giremiyorsun. Bu spoofer denen program onu da kaldırabilir mi sizce? Başka bir bilgisayardan aynı sunucuya girdiğimde yine banlı oluyordum. IP ban değil bu arada Serial ban.

Hocam ben değil adam söylüyor keşke videoda az küfür etseydi de sansürleyip buraya koyabilseydim ama yemediğimiz küfür türü kalmadı. Allah ile başladı utanmayıp devam etti.

Eleman gemileri yakmış olur öyle. Böyle durumlarda varlığından hoşlanmadığın oyuncuyu engelleyeceksin.

Hocam MTA için olur mu bilmiyorum ama Valorant'ta ben de 3. parti yazılımdan (nedenini hala bilmiyorum) 3 ay HWID ban yemiştim. Temiz bir format ve IP adresi değişikliği sonrası oyuna erişim sağladım ve erişim sağladığım her hesap bir kaç saat içinde kalıcı olarak banlandı. 3 ay beklemek istemeyenler belli başlı programlar ile (Valorant için) banı kaldırabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…