Görevleri takip et onları yapmaya çalış. 25 kere ulti kullan görevi var ise Spike Rush girip ulti küreleri al ve hızlıca kullan mesela.
Haftalık görevlerin gelmesini hızlandıramazsın. Spike rush atarak nispeten hızlı kasılabiliyor. Daha çok skill kullandığın için.
Eskiden haftalık görevler bittiği an yerine yenisi geliyordu bunu tekrardan nasıl yapabilirim? (başka hesapta).
Haftalık görevlerin sürekli gelmesi şu şekilde oluyor. Eğer sen BattlePass başladıktan 5-6 hafta sonra görevlere başlıyorsan bitirdikçe yenisi geliyor. Ancak şuan baştan başladığın için hafta hafta gelecek bitirdiğinde yenisi gelmeyecek. Haftalık görevler ve günlük görevlerle çok rahat Battle Pass tamamlarsın. Çünkü bu sefer süresi azalmış ve direk haftalık görevin tanesi 25K exp ile başlamış. Geçen görevde 13-15K arasıydı. Sadece görevleri yaparsan çok rahat biter. %3 bile olsa Battle Pass şimdiden al ekstra exp için.Şu an 20. seviyedeyim ancak görevler çok yavaş geliyor nasıl daha hızlı kasabilirim tek başıma?
Bunun suç olduğuyla ilgili riot tarafından açıklama okumuştum.Bir ara spike rush girip bilerek kendilerini öldürerek hızlıca bitiren bir takıma denk gelmiştim. Hızlı hızlı kasıyorlardı ama 4 kişi daha lazım tabi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.