Valorant hızlıca 8 seviye kasma

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Valorant'ta battlepassi aldım. 8 Level'im kaldı. 50 olup hızlıca bıçak almak istiyorum, hızlıca kasabileceğim bir taktik VRAM'ı sürekli spike rush falan giriyorum. Bir de benimle kasabilecek arkadaşlar var mı birilerini arıyorum oynamak için kendim oynamak çok sıkıyor.

Oyundan arkadaş edinmeye bak. Oyunu oynayan bir tane tanıdığım vardı, oyun içinde 60-70 kişiyle tanıştım. Kim denk gelirse oynuyorum. Ve en hızlı kasma şekli spike rush.

çok kişiyle
Oyundan arkadaş edinmeye bak. Oyunu oynayan bir tane tanıdığım vardı, oyun içinde 60-70 kişiyle tanıştım. Kim denk gelirse oynuyorum. Ve en hızlı kasma şekli spike rush.
arkadaş oluyorum ama hepsi güvenilir değil sürekli küfür ediyorlar bende ailemin yanında oynadığım için ses gidiyor kulaklık takıyom ama ses dışarı çıkabiliyor birde bazıları dalga geçiyo yaşım küçük diye
Bugün haftalık görevler yenilendi onları da yaptıysan sürekli ölüm kalım savaşı oyna ya da Spike Rush. Daha 20 günü var çok rahat bitirirsin endişelenme.
bugünün görevlerini yaptım hepsini

Bu konuda yapacak bir şey yok maalesef ki. İnsanlar istediği gibi küfür ediyor. Çok rahatsız oluyorsanız usanmadan report atın. Ama dediğim gibi işiniz zor tabii öyle insanlarda bulursunuz ama parmakla sayılır.

ya küfür o kadar önemli değil amam adamlar çok kötü oynuyo 50 kill alıyom bi maçta 5 kille oynuyo adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…