ubtrack Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 BIOS'a girip SVM'de bir ayar yapmam gerekiyor yazıyor ama Advanced Settings'e girip SVM'yi seçemiyorum. Advanced'da SVM yok. Bilgisayar Monster Notebook. Aynı sorunu yaşayan birisi var mı ya da ne yapabilirim?
BIOS'a girip SVM'de bir ayar yapmam gerekiyor yazıyor ama Advanced Settings'e girip SVM'yi seçemiyorum. Advanced'da SVM yok. Bilgisayar Monster Notebook. Aynı sorunu yaşayan birisi var mı ya da ne yapabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.676 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #11 ubtrack dedi: Deneyeceğim umarım işe yarar. Hocam işe yaramadı başka ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O zaman laptopun alt kapağını açıp BIOS pili çıkarma işlemini deneyeceksiniz. Artı 0 Eksi
ubtrack dedi: Deneyeceğim umarım işe yarar. Hocam işe yaramadı başka ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O zaman laptopun alt kapağını açıp BIOS pili çıkarma işlemini deneyeceksiniz.
KS KS ubtrack Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #12 Einstein dedi: Laptopu şarjdan çıkarıp bataryayı söküp 5 dakika bekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam işe yaramadı başka ne olabilir? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Laptopu şarjdan çıkarıp bataryayı söküp 5 dakika bekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam işe yaramadı başka ne olabilir?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.676 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #13 ubtrack dedi: Hocam işe yaramadı başka ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttim. Artı 0 Eksi
KS KS ubtrack Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #14 Einstein dedi: Yukarıda belirttim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu video ile yaptım hocam çok teşekkürler Einstein dedi: Yukarıda belirttim. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi de uyumsuz sürücüleri silmeyi denicem inşallah işe yarar Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Yukarıda belirttim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu video ile yaptım hocam çok teşekkürler Einstein dedi: Yukarıda belirttim. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi de uyumsuz sürücüleri silmeyi denicem inşallah işe yarar