Swenzev Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Valorant'ta HVCI enabled hatası alıyorum. Secure Boot açık, çekirdek yalıtımını açıyorum, sistem açılır açılmaz mavi ekran veriyor. Ne yapmam gerek?
Valorant'ta HVCI enabled hatası alıyorum. Secure Boot açık, çekirdek yalıtımını açıyorum, sistem açılır açılmaz mavi ekran veriyor. Ne yapmam gerek?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Swenzev dedi: Valorant'ta HVCI enabled hatası alıyorum. Secure Boot açık, çekirdek yalıtımını açıyorum, sistem açılır açılmaz mavi ekran veriyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... İlk olarak komut yöneticisini açıp sc delete vgk ve sc delete vgc yazın. Bunlar Vanguard'ı komple silecekler. Daha sonrasında çekirdek yalıtımından bellek bütünlüğünün açın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Riot Client'den Vanguard'ı kurun. Tekrar yeniden başlatıp girdiğinde sorun düzelmiş oluyor. Artı 0 Eksi
Swenzev dedi: Valorant'ta HVCI enabled hatası alıyorum. Secure Boot açık, çekirdek yalıtımını açıyorum, sistem açılır açılmaz mavi ekran veriyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... İlk olarak komut yöneticisini açıp sc delete vgk ve sc delete vgc yazın. Bunlar Vanguard'ı komple silecekler. Daha sonrasında çekirdek yalıtımından bellek bütünlüğünün açın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Riot Client'den Vanguard'ı kurun. Tekrar yeniden başlatıp girdiğinde sorun düzelmiş oluyor.
KS KS Swenzev Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 DOS polat2141 dedi: İlk olarak komut yöneticisini açıp sc delete vgk ve sc delete vgc yazın. Bunlar Vanguard'ı komple silecekler. Daha sonrasında çekirdek yalıtımından bellek bütünlüğünün açın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Riot Client'den Vanguard'ı kurun. Tekrar yeniden başlatıp girdiğinde sorun düzelmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internet cafede de bu hatayı alıyorum bu işlem full geçirirmi Artı 0 Eksi
DOS polat2141 dedi: İlk olarak komut yöneticisini açıp sc delete vgk ve sc delete vgc yazın. Bunlar Vanguard'ı komple silecekler. Daha sonrasında çekirdek yalıtımından bellek bütünlüğünün açın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Riot Client'den Vanguard'ı kurun. Tekrar yeniden başlatıp girdiğinde sorun düzelmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internet cafede de bu hatayı alıyorum bu işlem full geçirirmi