TGRDMZ Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Minecraft FPS düşmesi düzeldi derken Valorant deadmatch atayım dedim, böyle bir hata verdi, Secure Boot açık TPM 2.0 açık, ne yapabilirim?
Minecraft FPS düşmesi düzeldi derken Valorant deadmatch atayım dedim, böyle bir hata verdi, Secure Boot açık TPM 2.0 açık, ne yapabilirim?
Çözüm TGRDMZ 12 Nisan 2025 Açık zaten. 829309 dedi: Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Çekirdek yalıtım açtım deniyorum hata verecek mi diye. 829309 dedi: BIOS'tan SVM özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çekirdek yalıtımındaki her şeyi kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.
Açık zaten. 829309 dedi: Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Çekirdek yalıtım açtım deniyorum hata verecek mi diye. 829309 dedi: BIOS'tan SVM özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çekirdek yalıtımındaki her şeyi kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.
ömer faruk turan123 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 biostan SVM ayarini aktif etmelisiniz. Ardından bilgisayar açıldığında arama yerine çekirdek yalıtım yazıp girin ve onu kapatın. Cihazı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
biostan SVM ayarini aktif etmelisiniz. Ardından bilgisayar açıldığında arama yerine çekirdek yalıtım yazıp girin ve onu kapatın. Cihazı yeniden başlatın.
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 12 Nisan 2025 #3 TGRDMZ dedi: Eki Görüntüle 2468384 Minecraft FPS düşmesi düzeldi derken Valorant deadmatch atayım dedim, böyle bir hata verdi, Secure Boot açık TPM 2.0 açık, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan svm özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Artı 0 Eksi
TGRDMZ dedi: Eki Görüntüle 2468384 Minecraft FPS düşmesi düzeldi derken Valorant deadmatch atayım dedim, böyle bir hata verdi, Secure Boot açık TPM 2.0 açık, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan svm özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın.
KS KS TGRDMZ Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 Açık zaten. 829309 dedi: Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Çekirdek yalıtım açtım deniyorum hata verecek mi diye. 829309 dedi: BIOS'tan SVM özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çekirdek yalıtımındaki her şeyi kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Açık zaten. 829309 dedi: Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Çekirdek yalıtım açtım deniyorum hata verecek mi diye. 829309 dedi: BIOS'tan SVM özelliğini açın hocam sonra Windows arama yerine çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü açın. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çekirdek yalıtımındaki her şeyi kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.