ozan88862 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Oyuna girince hvci enabled yazılı bir hata alıyorum. Arastırdım hatayı çekirdek yalıtımı sekmesini açmam söyleniyor ama çekirdek yalıtımı bende açılmıyor.
Oyuna girince hvci enabled yazılı bir hata alıyorum. Arastırdım hatayı çekirdek yalıtımı sekmesini açmam söyleniyor ama çekirdek yalıtımı bende açılmıyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.554 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 Anakartınızın modeline göre BIOS'tan sanallaştırma ayarını açmanız gerekiyor, ardından çekirdek yalıtımı sayfası açılacaktır, oradan bellek bütünlüğünü kapatacaksınız.
Anakartınızın modeline göre BIOS'tan sanallaştırma ayarını açmanız gerekiyor, ardından çekirdek yalıtımı sayfası açılacaktır, oradan bellek bütünlüğünü kapatacaksınız.
ozannz11 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 misty rosetta dedi: Anakartınızın modeline göre BIOS'tan sanallaştırma ayarını açmanız gerekiyor, ardından çekirdek yalıtımı sayfası açılacaktır, oradan bellek bütünlüğünü kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... sanallastırma secenegim acık dün açtım ama hala giremiyorum
misty rosetta dedi: Anakartınızın modeline göre BIOS'tan sanallaştırma ayarını açmanız gerekiyor, ardından çekirdek yalıtımı sayfası açılacaktır, oradan bellek bütünlüğünü kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... sanallastırma secenegim acık dün açtım ama hala giremiyorum