broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Van restriction hatası veriyor. Secure Boot'u açtım son birkaç gündür böyle her şeyi denedim. Dosya Ekleri 1756477200237.png 210,4 KB · Görüntüleme: 150
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.591 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 broisNOTkingbaldwin dedi: Van restriction hatası veriyor. Secure Boot'u açtım son birkaç gündür böyle her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar → Güncelleme ve Güvenlik → Windows Güvenliği → Cihaz Güvenliği bölümüne gir. Core Isolation Detayları kısmında Memory Integrity’i açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
broisNOTkingbaldwin dedi: Van restriction hatası veriyor. Secure Boot'u açtım son birkaç gündür böyle her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar → Güncelleme ve Güvenlik → Windows Güvenliği → Cihaz Güvenliği bölümüne gir. Core Isolation Detayları kısmında Memory Integrity’i açmayı deneyin.
KS KS broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 swaghos dedi: Ayarlar → güncelleme ve güvenlik → Windows güvenliği → cihaz güvenliği bölümüne gir. Core ısolation detayları kısmında Memory ıntegrity'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende bunlar var. Dosya Ekleri 1756482526179.png 40,3 KB · Görüntüleme: 238 Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Ayarlar → güncelleme ve güvenlik → Windows güvenliği → cihaz güvenliği bölümüne gir. Core ısolation detayları kısmında Memory ıntegrity'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende bunlar var.