oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2025 #1 Oyunu daha bugün gündüz vakti oynayabiliyordum. Az önce bir gireyim dedim ama böyle bir hatayla karşılaştım, çözümü nedir acaba?
Oyunu daha bugün gündüz vakti oynayabiliyordum. Az önce bir gireyim dedim ama böyle bir hatayla karşılaştım, çözümü nedir acaba?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.108 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 Lord_Gamer34 dedi: Sorunun çözümü şudur; biostan SVM (virtualization Technology) ayarini aktif edin. Ardından bilgisayar açıldığında arama yerine "çekirdek yalıtım" yazıp girin ve onu kapatın. Cihazı yeniden başlatın. İyi günler. İyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Artı 0 Eksi
Lord_Gamer34 dedi: Sorunun çözümü şudur; biostan SVM (virtualization Technology) ayarini aktif edin. Ardından bilgisayar açıldığında arama yerine "çekirdek yalıtım" yazıp girin ve onu kapatın. Cihazı yeniden başlatın. İyi günler. İyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin.
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2025 #3 Onu da denedim SVM'yi BIOS'tan aktif ettim fakat çekirdek yalıtımına girince aktif edilmiyor. Driver hatası alıyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 6,7 KB · Görüntüleme: 301 Artı 0 Eksi
Onu da denedim SVM'yi BIOS'tan aktif ettim fakat çekirdek yalıtımına girince aktif edilmiyor. Driver hatası alıyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.750 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 BIOS'a girip sanallaştırma ve güvenli önyüklemeyi açın, daha sonra Windows ayarlarından çekirdek yalıtımını açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BIOS'a girip sanallaştırma ve güvenli önyüklemeyi açın, daha sonra Windows ayarlarından çekirdek yalıtımını açabilirsiniz.
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2025 #5 Önyükleme açık zaten sanallaştırmayı da aktif ettim SVM denilen olay. Ama hala oyundan atıp böyle bir hata veriyor. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-09-02 saat 21.24.55_7a2830aa.jpg 82,4 KB · Görüntüleme: 333 Artı 0 Eksi
Önyükleme açık zaten sanallaştırmayı da aktif ettim SVM denilen olay. Ama hala oyundan atıp böyle bir hata veriyor.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.750 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #6 Sistem bilgisi kısmından güvenli önyüklemenin açık olup olmadığını kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2025 #7 Güvenli önyükleme modu desteklenmiyor diyor. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.750 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #8 oktyjr dedi: Güvenli önyükleme modu desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz, anakartınız ve işlemciniz nedir? Daha önce hiç ban yediniz mi? Artı 0 Eksi
oktyjr dedi: Güvenli önyükleme modu desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz, anakartınız ve işlemciniz nedir? Daha önce hiç ban yediniz mi?
KS KS oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2025 #9 Hayır daha önce ban yemedim. Windows 10 kullanıyorum. Anakartım ASUS B450 MK 2, işlemci R5 5600. Artı 0 Eksi
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.554 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #10 Bu uyarı ban yiyen kişilerde oluyor hocam genelde anakart ban olduğu için. Artı 0 Eksi