Kuzeycevik Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Bu sabah oyuna girince bu hatayı verdi. Bu hata nedir nasıl acabilirim? Dosya Ekleri image.png 6,2 KB · Görüntüleme: 1.760 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Q qwoxs25 Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Reis bana da şu an verdi öğrendin mi çözümünü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Z zamazinn Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek.
Umut1DEMIR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 137 21 Temmuz 2024 #4 zamazinn dedi: Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... kanka nasıl giriyoz Artı 0 Eksi
zamazinn dedi: Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... kanka nasıl giriyoz
ozyy41 Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 312 Çözümler 5 Yer Kocaeli İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 4500 Anakart : B450M MK2 Ekran Kartı: RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Büro Çalışanı 21 Temmuz 2024 #5 zamazinn dedi: Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... Ben oraya giremiyorum. Hata veriyor Windows. Artı 0 Eksi
zamazinn dedi: Bende de aynı sorun var çözüm sadece format mı ve neden böyle bir şey oluyor acaba? Tamam ben çözdüm ayarlara gir çekirdek yalıtımı yaz. Kapalı görünecektir onu açık yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... Ben oraya giremiyorum. Hata veriyor Windows.
degreyd Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 25 Temmuz 2024 #6 Umut1DEMIR dedi: Kanka nasıl giriyoruz. Genişletmek için tıkla... ozyy41 dedi: Ben oraya giremiyorum. Hata veriyor Windows. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Virtualization Technology açınca giriyor. Artı 0 Eksi
Umut1DEMIR dedi: Kanka nasıl giriyoruz. Genişletmek için tıkla... ozyy41 dedi: Ben oraya giremiyorum. Hata veriyor Windows. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Virtualization Technology açınca giriyor.