N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 13 Mart 2025 #1 Selamlar HWID ban kaç ay sürüyor, cogunluk 3 ay demiş dogru mudur?
7 759504 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 154 13 Mart 2025 #2 Ben 4 ay olarak biliyorum. Ek olarak bu kanalları inceleyebilirsin. HWID ban duration Hi everyone, I've been reading that HWID bans duration are 90 days, then you can play on another account. Is that true ? I was banned a year ago using www.unknowncheats.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 13 Mart 2025
Ben 4 ay olarak biliyorum. Ek olarak bu kanalları inceleyebilirsin. HWID ban duration Hi everyone, I've been reading that HWID bans duration are 90 days, then you can play on another account. Is that true ? I was banned a year ago using www.unknowncheats.me Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 N0rvecli dedi: Selamlar HWID ban kaç ay sürüyor, cogunluk 3 ay demiş dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 4 ay arası diye geçer ama perma da olabiliyor duruma göre.
N0rvecli dedi: Selamlar HWID ban kaç ay sürüyor, cogunluk 3 ay demiş dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 4 ay arası diye geçer ama perma da olabiliyor duruma göre.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 13 Mart 2025 #4 N0rvecli dedi: Selamlar HWID ban kaç ay sürüyor, cogunluk 3 ay demiş dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak 4 ay. Fakat banınız saat farkları yüzünden dolayı açılmamış olabilir onun için 1-2 gün beklemek daha sağlıklı olacaktır.
N0rvecli dedi: Selamlar HWID ban kaç ay sürüyor, cogunluk 3 ay demiş dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak 4 ay. Fakat banınız saat farkları yüzünden dolayı açılmamış olabilir onun için 1-2 gün beklemek daha sağlıklı olacaktır.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 13 Mart 2025 #5 Arkadaşlar bilgilendirme için sağ olun 2 ay 28 gün geçmiş HWID üzerinden. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025