Valorant HWID ban süresi ne zaman kalkar?

gncaero

Kilopat
Valorant HWID ban yedim, buna istinaden ticket açtım fakat yanlış hesaplama yapmadıysam bu gün itibari ile ban sürem bitmiş olması gerekiyor. Ban süresi bitmeden giriş yapınca 4 aylık süre tekrar tetikleneceği için giriş yapmak istemiorum. Birkaç tane ticket açtım fakat sadece alttaki gibi dönüş yapıyorlar. Bu süreyi nasıl öğrenebiliriz veya ne yapmam gerekiyor?

Garanti olması adına 3-5 gün daha bekleyip öyle giriş yapabilirsiniz.

Tetikleneceğini ve sürenin baştan başlayacağını sanmıyorum. Neden öyle bir sistem yapsınlar ki? Tam olarak 120 günü doldurduysanız bitmiştir, girebilirsiniz. HWID ban yediğiniz hesabın banı duracak ancak farklı hesapla giriş yapabiliyorsunuz.

HWID ban yemene sebep olan şey her ne ise onu kaldırdıysan tekrar giriş yapabilirsin ancak farklı bir hesap ile.

Bilgisayarı 0'dan tüm diskleri temizleyerek format attım zaten. Şu an Cheat Engine programı var risk teşkil eder mi bilmem ama.

göndermiş oldukları yazıda bu şekilde bir bilgi geçmişler buna istinaden ben bu şekilde biliyorum. indirip denesem mi acaba?

Tetiklenmiyor tekrar giriş yapsan bile.

Ben yedim hatta 10 dk oynuyor sonra ban atıyordu oyun ve benim ban 3 ay sürdü 4 değil.

Yazıda demek istediği spoofer.

indirmeyi başlattım yeni hesap oluşturdum umarım ban sürem dolmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…