Valorant HWID ban

waren 58

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben haksız yere HWID ban yedim bunun açmanın yolu var mıdır? Ben internetten araştırdığıma göre yeni hesap açınca Mac IP'den ve diskin Serial numberından anlıyorlarmış ben şimdi Mac IP değiştirsem Valorant'ı diske kursam banın kalkma ihtimali var mıdır?

Ekran kartına gömülüyor yok bence ama neden ban yediniz onu da söyleseniz güzel olur.

Haksız demişsin ve sebebini söylememişsin illegal bir şey yapmışsın işte geçmiş olsun ne diyelim.

hocam kusuruma bakmayın geç kaldım yazarken ben şimdi saat 3 gibi dm girdim böyle maçın bitmesine az kala attı ben dedim internetten attı galiba dedim baktım van 152 yazıyo sonra tekrar girmeye çalıştım yeniden dedi baktım işte donanım banıymış bende ticket açtım dedim ortada bir sorun yokken haksız yere ban yedim riot kabul etmedi sürekli botla cevap verdiler bu arada ben haksız yere ban yiyenler gördüm ama neden veya nasıl ben onu anlamadım

Oyunu etkileyecek farklı bir uygulama kullandınız mı? Yani arkada açık farklı uygulama var mıydı?

o zamanlar galiba bilgisayarımda virüs vardı çünkü işlemcim sonuna kadar kullanılıyordu hem bilgisayarım ısınıyordu hemde valorant aralıklı takılıyordu hatta 3 el sonra benim oyunum başlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…