Valorant HWID banı ne zaman kalkar?

Piko Ekşioğlu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5 Ağustos 2024 de Valorant da ranked maçımda Kaspersky ile tarama yaparken 3. Parti yazılım dedi ve oyundan banladı hesabımla beraber 0 hesap açıp oynadım, 1 saat sonra oto ban attı. VAL5 yazıyordu ekranda yani delay ban, sonra tekrar 0 hesap açıp girdim bu sefer VAL152 yazdı oyuna hiç almadı. Daha öncesinde de hileden ban yedim onda direkt VAL 152 atmıştı, 3 ay sonra otomatik kalktı ama şimdi ilk VAL5 atıp sonrasında VAL152 attı 3 ay geçtikten sonra tüm banlar kalkar mı acaba bilgisi olan var mı?

Riot'a ticket açın sınırsız yemiş olabilirsiniz banın üstünden 3 ay geçtikten sonra Riot'a bir daha yapmayacağım çok pişmanım gibi şeyler söyleyip açtırabilirsin.

Arkadaşım da HWID ban yemisti ilk yediginde HWID spoofer ile açtı fakat ikincisinde 4 ay bekledi 4 ay sonunda açıldı.

Spoofer attırmam arkadaşım defalarca kez attırdı ne olursa olsun delay banı kaldı PC değişmek zorunda kaldı.

Riot'a ticket açın sınırsız yemiş olabilirsiniz banın üstünden 3 ay geçtikten sonra Riot'a bir daha yapmayacağım çok pişmanım gibi şeyler söyleyip açtırabilirsin.

Kuzen açıklama yapıyorum bot bakıyor sürekli zaten ilk sefer hileden yedim 2. de hile açmadım Kaspersky'dan yedim hileden yemedim neden pişmanım diyeyim ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spoofer attırmam arkadaşım defalarca kez attırdı ne olursa olsun delay banı kaldı PC değişmek zorunda kaldı

Kuzen açıklama yapıyorum bot bakıyor sürekli zaten ilk sefer hileden yedim 2. de hile açmadım Kaspersky'dan yedim hileden yemedim neden pişmanım diyeyim ki

Bilgisayaranızda ya kullandığınız hilenin kalıntısı kalmış ya da açmışsınız. Umarım banınız açılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı