Valorant i5-3210M'i 2.45 GHz hızında kullanıyor

Anladım hocam
Rahatsız ediyorum ama vallaha kafama takıldı ya. Burası boştayken bile bu değerlere çıkarken neden valoda takılıyor 2.45 te

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
Thermal Throttle

Isınma sebepli yavaşlama.
peki termal macunu alıp evde kendim sürsem, zarar verme ihtimalim yüzde kaç? Geçenlerde anakarta kadar söktüm fanı temizlemek için ama korktum fanı çıkarmadan geri topladım aynı şekilde

peki termal macunu alıp evde kendim sürsem, zarar verme ihtimalim yüzde kaç? Geçenlerde anakarta kadar söktüm fanı temizlemek için ama korktum fanı çıkarmadan geri topladım aynı şekilde
Zarar verme ihtimaliniz yok da bu işi araştırıp yapın. Kör bir şekilde yapmayın. İlk nasıl yapıldığını izleyin sonra da uygulayın kendiniz.

Zarar verme ihtimaliniz yok da bu işi araştırıp yapın. Kör bir şekilde yapmayın. İlk nasıl yapıldığını izleyin sonra da uygulayın kendiniz.
o videolardan izledim bayaa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
mesela bunu izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…