H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 İade talebi için gittiğimde boş olduğunu görüyorum neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 144 23 Haziran 2023 #2 Ne zaman aldınız silahı. Hixlaqsl dedi: İade talebi için gittiğimde boş olduğunu görüyorum neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla...
Ne zaman aldınız silahı. Hixlaqsl dedi: İade talebi için gittiğimde boş olduğunu görüyorum neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla...
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 23 Haziran 2023 #3 Günü geçmiş olabilir ya da efeklerini açmış olabilirsiniz.
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 144 23 Haziran 2023 #4 isimsizkahraman dedi: Günü geçmiş olabilir ya da efeklerini açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açsada iade edebiliyor 1 sefere mahsus demek ki günü geçti.
isimsizkahraman dedi: Günü geçmiş olabilir ya da efeklerini açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açsada iade edebiliyor 1 sefere mahsus demek ki günü geçti.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 isimsizkahraman dedi: Günü geçmiş olabilir ya da efeklerini açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 saat önce açtım yükseltmedim. Boylam.say dedi: Açsada iade edebiliyor 1 sefere mahsus demek ki günü geçti. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım ya yanlışlıkla. Boylam.say dedi: Ne zaman aldınız silahı. Genişletmek için tıkla... 1 saat.
isimsizkahraman dedi: Günü geçmiş olabilir ya da efeklerini açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 saat önce açtım yükseltmedim. Boylam.say dedi: Açsada iade edebiliyor 1 sefere mahsus demek ki günü geçti. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım ya yanlışlıkla. Boylam.say dedi: Ne zaman aldınız silahı. Genişletmek için tıkla... 1 saat.
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 144 23 Haziran 2023 #6 Hixlaqsl dedi: 1 saat önce açtım yükseltmedim. Yeni aldım ya yanlışlıkla. 1 saat. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin gelmezse yarın bakın gelince iade edin en kötü. Takmayın deseni sakın yarın rahatça iade edin.
Hixlaqsl dedi: 1 saat önce açtım yükseltmedim. Yeni aldım ya yanlışlıkla. 1 saat. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin gelmezse yarın bakın gelince iade edin en kötü. Takmayın deseni sakın yarın rahatça iade edin.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #7 Boylam.say dedi: Biraz bekleyin gelmezse yarın bakın gelince iade edin en kötü. Takmayın deseni sakın yarın rahatça iade edin. Genişletmek için tıkla... Koleksiyonu kuşan yaptığımız an gidiyor mu?
Boylam.say dedi: Biraz bekleyin gelmezse yarın bakın gelince iade edin en kötü. Takmayın deseni sakın yarın rahatça iade edin. Genişletmek için tıkla... Koleksiyonu kuşan yaptığımız an gidiyor mu?
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 144 23 Haziran 2023 #8 Hixlaqsl dedi: Koleksiyonu kuşan yaptığımız an gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kaç desen aldınız.
Hixlaqsl dedi: Koleksiyonu kuşan yaptığımız an gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kaç desen aldınız.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #9 Boylam.say dedi: Kaç desen aldınız. Genişletmek için tıkla... 2. bu.
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 144 23 Haziran 2023 #10 Hixlaqsl dedi: 2. bu. Genişletmek için tıkla... Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı.
Hixlaqsl dedi: 2. bu. Genişletmek için tıkla... Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı.