H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Boylam.say dedi: Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı. Genişletmek için tıkla... Sihirpunk vandal aldım kullandım sonra iade ettim onunla alakalı olabilir mi? Boylam.say dedi: Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı. Genişletmek için tıkla... Sihirpunk vandal aldım iade ettim bir kere onunla alakalı olabilir mi? Son düzenleme: 23 Haziran 2023
Boylam.say dedi: Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı. Genişletmek için tıkla... Sihirpunk vandal aldım kullandım sonra iade ettim onunla alakalı olabilir mi? Boylam.say dedi: Tek desen aldıysanız az sonra düşer sisteme ve evet artık eşyayı kuşandığınız an iade hakkınız kalkıyor ama Riot bir seferlik hak veriyor iade hakkı. Genişletmek için tıkla... Sihirpunk vandal aldım iade ettim bir kere onunla alakalı olabilir mi?
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 146 24 Haziran 2023 #12 Hixlaqsl dedi: Sihirpunk vandal aldım kullandım sonra iade ettim onunla alakalı olabilir mi? Sihirpunk vandal aldım iade ettim bir kere onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle iade edmezsiniz şu an geçmiş olsun ama Rio'ta destek talebi atıp gene şansınızı deneyin maç falan girmeyin desenle.
Hixlaqsl dedi: Sihirpunk vandal aldım kullandım sonra iade ettim onunla alakalı olabilir mi? Sihirpunk vandal aldım iade ettim bir kere onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle iade edmezsiniz şu an geçmiş olsun ama Rio'ta destek talebi atıp gene şansınızı deneyin maç falan girmeyin desenle.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #13 Boylam.say dedi: Büyük ihtimalle iade edmezsiniz şu an geçmiş olsun ama Rio'ta destek talebi atıp gene şansınızı deneyin maç falan girmeyin desenle. Genişletmek için tıkla... Poligon falan girsem ne olur?
Boylam.say dedi: Büyük ihtimalle iade edmezsiniz şu an geçmiş olsun ama Rio'ta destek talebi atıp gene şansınızı deneyin maç falan girmeyin desenle. Genişletmek için tıkla... Poligon falan girsem ne olur?
Boylam.say Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 146 24 Haziran 2023 #14 Hixlaqsl dedi: Poligon falan girsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Riske atmayın derim destek talebi oluşturun ben almadım biletek diye kullanmazsanız kabul şansı artar.
Hixlaqsl dedi: Poligon falan girsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Riske atmayın derim destek talebi oluşturun ben almadım biletek diye kullanmazsanız kabul şansı artar.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #15 Boylam.say dedi: Riske atmayın derim destek talebi oluşturun ben almadım biletek diye kullanmazsanız kabul şansı artar. Genişletmek için tıkla... Ettim bile.
Boylam.say dedi: Riske atmayın derim destek talebi oluşturun ben almadım biletek diye kullanmazsanız kabul şansı artar. Genişletmek için tıkla... Ettim bile.
ümit234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 Hixlaqsl dedi: Ettim bile. Genişletmek için tıkla... İade edebildinizmi acaba bende aynı sorunu yaşıyorumda.
Hixlaqsl dedi: Ettim bile. Genişletmek için tıkla... İade edebildinizmi acaba bende aynı sorunu yaşıyorumda.