Valorant için 1500 TL i5 işlemci önerisi

Dostum bende i5 6500 Intel 3,20 GHz var ekran kartım GTX 1650 Valorant akıcı olarak oynayamıyorum sayfalarca konu açtım bulan olmadı üstüne biraz daha koy biraz daha iyi işlemci al yoksa sistem dizer oyun oynamazsın benim gibi.

Şimdi ilk attığın bana oyunu ortalama kaç FPS olarak oynatır işlemci hariç diğer sistemlerim sağlam
Alttakimi daha iyi üsttekimi

Adamlar 750 Ti ile 1080p mediumda 90-120FPS alıyorlar. Sizin sorununuz değişik.

Şimdi ilk attığın bana oyunu ortalama kaç FPS olarak oynatır işlemci hariç diğer sistemlerim sağlam

Üstteki çok daha iyi ama anakartınla uyumsuz. i5 6500 alabilirsin. Bence 2. elden i5 7500 alınabilir.

Sistemin tam olarak ne ki?

Adamlar 750 Ti ile 1080p mediumda 90-120FPS alıyorlar. Sizin sorununuz değişik.

200 ile 150 arası FPS değişiyor monitörüm 144 Hz kasamda 7 fan var sistem güncel ve temiz boş uygulama yok format attım ama oyun akıcı değil her ayar performansta kimse çözemedi bende oyun oynamayı bıraktım tek hobim oydu kurtuluşum onu da zevkle oynayamadım bıraktım.

Üstteki çok daha iyi ama anakartınla uyumsuz. i5 6500 alabilirsin. Bence 2. elden i5 7500 alınabilir.

Sistemin tam olarak ne ki?

12 GB RAM
Intel Pentium G440 işlemci (şu an kullandığım)
AMD Radeon R5 200 series (ekran kartıda alacağım onu söylemnize gerek yok)
1TB SSD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…