Valorant için 1500 TL i5 işlemci önerisi

Farklı bir depolama biriminde denedin mi? Kötü, sıkıntılı SSD ve HDD de soruna yol açar.

12 GB RAM.
Intel Pentium G440 işlemci (şu an kullandığım)
AMD Radeon R5 200 series (ekran kartıda alacağım onu söylemnize gerek yok)
1TB SSD.

Anakart değiş ve dediğimiz yeni nesil işlemci al uzun süre rahat et.

i5 7500 al daha iyi ama eğer diyorsan anakartımı da değiştirim yeni nesil işlemcilere geç çünkü 1,2 yıla i5 7500 tarih olacak.

Intel Core i3 10100F​

Peki bu işlemciye uyacak bir anakart var mıdır ucuza?​

Konu sahibi çok özür diliyerek bir şey soracağım seninde işine yarar belki Intel i5-6500 ile GTX 1650 birbirine uyumsuzmu acaba bilgim yokta.

Farklı bir depolama biriminde denedin mi? Kötü, sıkıntılı SSD ve HDD de soruna yol açar.

Denedim SSD ve hardiskimi değiştirdim sorun devam ediyor çözemedim olayı.

Bence anakartı ve işlemciyi set olarak satıp 10105F H410-510 ya da B460-560 bir sisteme geç.

MSI B450M-A Pro Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart​

Bu uyumlu mudur acaba önerir misiniz ben pek anlamıyorum nasıl uyumlu olup olmadıklarını​

Konu sahibi çok özür diliyerek bir şey soracağım seninde işine yarar belki Intel i5-6500 ile GTX 1650 birbirine uyumsuzmu acaba bilgim yokta.

Uyumlu diye biliyorum çok az darboğaz yapar belki yapıcağını sanmam ama. Belki yapabilir belki.

MSI B450M-A Pro Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart​

Bu uyumlu mudur acaba önerir misiniz ben pek anlamıyorum nasıl uyumlu olup olmadıklarını​

AM4 anakartlara sadece AMD işlemci takabilirsin. O sokete en ucuz 1200 AF takılır. Onun yerine 2. el 3100 alınır. Bence B450-S2H gibi bir anakart ile 2. el 3100 de alınabilir. Arkadaşlar çok iyi öneriler yapacaklardır birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…