Valorant için 2500 TL'ye kablosuz mouse önerisi

bigcherry

Centipat
Genelde Valorant oynuyorum, bütçem 2500 TL. Bu bütçeye en iyi kablosuz mouse önerir misiniz? Şu an Logitech G203 kullanıyorum. Sizce aralarında kablo dışında büyük fark olur mu FPS oyunlarında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Valorant oynuyorum, bütçem 2500 TL. Bu bütçeye en iyi kablosuz mouse önerir misiniz? Şu an Logitech G203 kullanıyorum. Sizce aralarında kablo dışında büyük fark olur mu FPS oyunlarında?
1751303628821.png

Hâlâ g203 tarzı istersen:

Peki kablosu dışında aralarında büyük fark olur mu FPS oyunlarında?

Dostum merhaba Scyrox V8 kullanıyorum. G203'ten geçtim bende neredeyse 1 hafta oldu. Bu fark senin nasıl oynadığına bağlı aslında. Mouse zaten başta çok hafif gelecek birkaç güne alışırsın. Şunu söyleyeyim eğer claw şeklinde kullanıyorsan V8 senin için çok daha iyi olur. Tabii nasıl tuttuğuna bağlı olarak v6'da senin işini görür. Benim için V8 kaftan biçilmiş gibi geldi. Hem elime daha rahat oturuyor hem de hafif olmasıyla gerçekten yormuyor. G203 kullanırken ara sıra elim ağrıyordu. Bunda yaşayacağımı zannetmiyorum. Tabii daha ucuz veya daha farklı ürünler arıyorsan R1 Pro veya A5 Ultra vs. bakabilirsin. Ama fiyat olarak V8 ve v6'dan iyi ürün yok bana göre. Dediğim gibi yani. Alışırsan senin için daha iyi olur bence çünkü daha hafif ve daha rahat. HZ olayı bence çok kasmıyorsan önemli değil o kadar. 1000HZ üstü zaten fazla sarj yiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı