Razer RZ01-03340100-R3M1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu mousten bu mouse geçtim aimime katkısı yüzde 1 falan onu da hissetmiyorum verdiğim paraya yazık olmasın diye kendimi avutuyorum CS:GO'da lemdim hala lemim hala aynı sayıda adam vuruyorum hatta V2 mini de yani yeni mousumde lod sorunu var eksideyim bile denebilir ama verdik parayı inciğine cıncığına. Kısaca bütün aim senin kolunda bitiyor el yapına uygun mouse al ve 500 gram+ olmasın yeter. (philipsi 2.5 sene kullandım 40 tlye almıştım)
Bu fareyi kullanıyordum, yaklaşık 3 ay boyunca kullandım ve daha sonra faremin tekerleğinin gıcırdadığını hissettim. Çok uzun ömürlü bir model olduğu söylenemez. Bu model yerine Rival 3 alınabilir.
@destanyazan Çünkü kaymaması için bulunan Grip Packlerin linki. Normal mouse linkini koymamışsınız incelemeye değer ve güzel bir mouse ama boyut harici Deathadder V2 mini alınmalı.
@destanyazan çünkü kaymaması için bulunan grip packlerin linki. Normal mouse linkini koymamışsınız incelemeye değer ve güzel bir mouse ama boyut harici DeathAdder V2 Mini alınmalı.