Valorant için 800DPI mı yoksa 400DPI seçilmeli?

Groj

Femtopat
Kimisi 800DPI daha iyi iletiyor diyorlar. Sizce bu doğru mu? 400DPI oynamak daha mı kötü? Farem Superlight.

oyundakı sensivty de etkiler ki bunu ona göre hareket edilmeli bence.

Ben 800 DPI 0.45 hassasiyette oynuyorum. DPI zaten "dots per ınch" demek yani nokta başına düşen hassasiyet. farenin altındaki sensörün altında daha fazla nokta algılatarak daha hızlı hareket ettirir, veya tam tersini yaparak daha yavaş oynatırsın. O da bir yerden sonra bilek ağrıtır. Ayrıca fazla DPI hedefte sapmaya da yol açabiliyor Valorant gibi FPS oyunlarında. kısaca tamamen senin bilek ne kadar dayanıklı ona göre DPI ayarla.

Hangisi sana uyuyorsa onu seç. Kimi daha çok hassasiyet ister kimi ufak hareketlerin algılanmasını sevmez. 400 yapıp fare hızını arttırıp deneyin bir de 800 yapıp fare hızını azaltıp birbirine yakın fare hızlarında oynayın. Hangisi hoşunuza giderse daha iyi nişan aldığınızı düşünüyorsanız onla devam edin. Ben 1600 den 800 e geçtim daha iyi geldi. Tabii hz de düşüyor. Eğer 4000 hz i tam anlamıyla kullanmak isterseniz 1600 DPI a alışmanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…