Valorant için 9.000 TL'ye kadar ekipman önerisi

şu sepeti alacağım hocam

mousepad hybrid olucak ama speed değil
Wraith ve ürünleri hakkında bu kadar şikayet varken tercihlerini baya cesaretli buldum dostum. Benim tavsiyem daha popüler markalara yönel. Logitech g prox2 ye bakabilirsin veya Valorant e sporcuları tarafından en fazla kullanılan Razer viper v3 pro'ya bakabilirsin. Mousepad olarak yine kendini kanıtlamış, en fazla kullanılan mousepad olan SteelSeries'in QCK mousepadini tavsiye ederim. Bu kadar para harcamışken basit markalara yönelmenizi garipsedim. Anlıyorum uygun fiyatlılar ama bunun bir sebebinin olduğunu unutmamak gerekir.

Şahsen uygun fiyatlı olduklarını düşünmüyorum hocam ama sende 10.000 TL'ye kadar klavye mouse mouse pad dizebilir misin acaba bu arada tek bir siteden olursa iyi olur.

Bir fareye 10k verebilecek bütçem olsa alırdım Razer Viper V3 Pro'ya.

Viper 5.300 lira ama scroll sorunlu. Ttc kullanımıyla jitter sorununu çözdüler ama genel olarak kalitesiz ve sorunlu bir scrollu.

Her şey bir yana zaten 10k bütçem oldugunu belirtmisim fazla yüksek fiyatlar.

Viper 5.300 lira ama scroll sorunlu. TTC kullanımıyla jitter sorununu çözdüler ama genel olarak kalitesiz ve sorunlu bir scrollu var.
hocam çoğu w75te sorunlar varmış aynı fiyata başka önerme şansın var mıdır acaba

hocam çoğu w75te sorunlar varmış aynı fiyata başka önerme şansın var mıdır acaba

Ben size W75 önermedim ki zaten. Freefall ve Xpunk önerdim.

Ben size W75 önermedim ki zaten. Freefall ve xpunk önerdim.

Hocam maalesef full beyaz istiyorum keycaps dahil var mıdır öyle bir şey çünkü her şeyi aynı siteden almak istiyorum ve mouse pad hızlı ama Control'lü olsun neredeyse Speed gibi ama kontrollü.

Hocam maalesef full beyaz istiyorum keycaps dahil var mıdır öyle bir şey çünkü her şeyi aynı siteden almak istiyorum ve mouse pad hızlı ama Control'lü olsun neredeyse Speed gibi ama kontrollü.

@ca9an attığı listeyi alın, bütçenize değecek. Keycaps yurt dışından 300 TL'ye falan bulabılırsınız zaten, logitech razer vb. logoya para vermeye gerek yok.

@ca9an attığı listeyi alın, bütçenize değecek. Keycaps yurt dışından 300 TL'ye falan bulabılırsınız zaten, logitech razer vb. logoya para vermeye gerek yok.
aldım hocam bunları klaveyeyi bilmiyorum daha

Ben size W75 önermedim ki zaten. Freefall ve xpunk önerdim.

Bunları aldım klavyeyi yılbasında hocam.

Ben size W75 önermedim ki zaten. Freefall ve Xpunk önerdim.
6-7k bandında klavye önerebilir misin hocam beyaz olsun keycaps dahil

Dosya Ekleri

• görsel_2025-12-21_174246008.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 11
  • görsel_2025-12-21_180837185.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…