S sanalMakine Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 44 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar oyuna tek girmemek için rankıma göre takım arkadaşları bulabileceğim aktif Discord sunucu önerileriniz var mı?
Arkadaşlar oyuna tek girmemek için rankıma göre takım arkadaşları bulabileceğim aktif Discord sunucu önerileriniz var mı?
DarkSays Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 sanalMakine dedi: Arkadaşlar oyuna tek girmemek için rankıma göre takım arkadaşları bulabileceğim aktif Discord sunucu önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Unlost veya Valorant Türkiye sunucularına girebilirsin ya da sunucu logolarının en altında istediğin bir konuyla alakalı bir sunucu arayabiliyorsun.
sanalMakine dedi: Arkadaşlar oyuna tek girmemek için rankıma göre takım arkadaşları bulabileceğim aktif Discord sunucu önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Unlost veya Valorant Türkiye sunucularına girebilirsin ya da sunucu logolarının en altında istediğin bir konuyla alakalı bir sunucu arayabiliyorsun.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 23 Kasım 2022 #3 Valorant Türkiye Discord sunucusuna katılabilirsin. Aktiflik çok. Discord linki atmak forumda ban sebebi diye biliyorum yoksa atardım linki.
Valorant Türkiye Discord sunucusuna katılabilirsin. Aktiflik çok. Discord linki atmak forumda ban sebebi diye biliyorum yoksa atardım linki.
KayseriliBirOyuncu Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400H RTX 3050 Tİ Crucial 8GB 3200 MHz RAM Crucial P2 500GB Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 Resmi Valorant Discord sunucusu. Sunucu arama kısmına valoranttr yazarsanız katılabilirsiniz.
S sanalMakine Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 44 23 Kasım 2022 #5 Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim.