Valorant oynadığım için klavye alacağım fakat çok kararsız kaldım. Valorant için sizce Apex 9 mini mi yoksa Apex Pro mini mi almalıyım sesleri ve hissiyatları nasıl?
Valorant oynadığım için klavye alacağım fakat çok kararsız kaldım. Valorant için sizce Apex 9 mini mi yoksa Apex Pro mini mi almalıyım sesleri ve hissiyatları nasıl?
Hocam birisi SteelSeries'in kendi geliştirdiği omnipoint 2.0 manyetik switchlere sahipken diğeri ise bir optik switche sahip omnipoint switchlerin hassaiyetini de ayarlayabiliyorsunuz mesela 0.2 mmden bile SW algılayabiliyor bastığınız bu çok hızlı bir dğer büyük ihtimalle yükseltmek isteyip yükselteceksiniz ayrıca şu anda Apex Pro indirimde normal fiyatı 5000 TL klavyenin Apex pro mini klavye bence fiya farkları bile kalite farkını gösteriyor indirimli fiyatı 3500 TL.
Hocam birisi SteelSeries'in kendi geliştirdiği omnipoint 2.0 manyetik switchlere sahipken diğeri ise bir optik switche sahip omnipoint switchlerin hassaiyetini de ayarlayabiliyorsunuz mesela 0.2 mmden bile SW algılayabiliyor bastığınız bu çok hızlı bir dğer büyük ihtimalle yükseltmek isteyip yükselteceksiniz ayrıca şu anda Apex Pro indirimde normal fiyatı 5000 TL klavyenin Apex pro mini klavye bence fiya farkları bile kalite farkını gösteriyor indirimli fiyatı 3500 TL.
Hocam gec gordum KB bende yasadım aynı durumu(yazılımla alakalı olabilirklavye yi resetle makroları vs veya direk bozuk gelebilir bendeki gibi ve sakın yurt dısından almaya kalkma annem gibi ucuz olur diye orada kablosuz 230 euro ydu en son zaten yen yasa vs) klavye ve Steel Series S sapıgı olarak cevaplayayım Apex 9 switchleri cıkarılıp uyumlu olan switchlerle degiştirebildiğin hotswap dedigimiz bir klavye benim de şu an kullandıgım Pro miniyi oneririm hala stokta varsa tus basım derinligini ayarlayabiliyorsun Apex 9 da ise sadece 2 mod var normal kullanım ve oyun modu yani bir mod daha hassas(yanlıslık olabilir kullanmadıgım için tam bilmiyorum bir araştır 9 u)