Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #41 Ivae dedi: 144Hz ile sabit oynayabilir miyim kral. Genişletmek için tıkla... Oynarsınız. walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kasa için değil işlemci +ekran kartı için 5000 TL bütçe vermiş.
Ivae dedi: 144Hz ile sabit oynayabilir miyim kral. Genişletmek için tıkla... Oynarsınız. walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kasa için değil işlemci +ekran kartı için 5000 TL bütçe vermiş.
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #42 walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... APU diyoruz hocam, ne olduğunu bildiğinize emin misiniz ?
walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... APU diyoruz hocam, ne olduğunu bildiğinize emin misiniz ?
Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #43 Burak İncehasan dedi: Rahat oynarsın diye düşünüyorum, diğer parçaların nedir? Genişletmek için tıkla... Toplama aşamasındayım RAM'i çift kanal kullanacağım bir de M.2 SSD falan gerisi çok da mühim değil sanki.
Burak İncehasan dedi: Rahat oynarsın diye düşünüyorum, diğer parçaların nedir? Genişletmek için tıkla... Toplama aşamasındayım RAM'i çift kanal kullanacağım bir de M.2 SSD falan gerisi çok da mühim değil sanki.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #44 Burak İncehasan dedi: APU diyoruz hocam, ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece işlemci almak istiyor işlemci 3K tm ama diğer bileşenler ne olacak ne olacak.
Burak İncehasan dedi: APU diyoruz hocam, ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece işlemci almak istiyor işlemci 3K tm ama diğer bileşenler ne olacak ne olacak.
Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #45 walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... Kral İşlemci ile ekran kartı için 5k bütçem var gerisi ben aldım sayılır
walter wick dedi: Tek işlemci ile ne yapabilirsin ki. Genişletmek için tıkla... Kral İşlemci ile ekran kartı için 5k bütçem var gerisi ben aldım sayılır
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #46 Ivae dedi: Kral İşlemci ile ekran kartı için 5k bütçem var gerisi ben aldım sayılır Genişletmek için tıkla... anakart aldın mı.
Ivae dedi: Kral İşlemci ile ekran kartı için 5k bütçem var gerisi ben aldım sayılır Genişletmek için tıkla... anakart aldın mı.
Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #47 16 GB RAM 500 watt PSU 500'lük M.2 SSD düşünüyorum bir de 144 Hz monitör. walter wick dedi: Anakart aldın mı? Genişletmek için tıkla... Onu almadım daha B550 uyumlu değil galiba değil mi?
16 GB RAM 500 watt PSU 500'lük M.2 SSD düşünüyorum bir de 144 Hz monitör. walter wick dedi: Anakart aldın mı? Genişletmek için tıkla... Onu almadım daha B550 uyumlu değil galiba değil mi?
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #48 Ivae dedi: Toplama aşamasındayım RAM'i çift kanal kullanacağım bir de M.2 SSD falan gerisi çok da mühim değil sanki. Genişletmek için tıkla... APU alırsanız diye söylüyorum eğer anakart ve rami daha almadıysanız bence anakartı MSI ramleri ise 3600 mhz tercih edin.
Ivae dedi: Toplama aşamasındayım RAM'i çift kanal kullanacağım bir de M.2 SSD falan gerisi çok da mühim değil sanki. Genişletmek için tıkla... APU alırsanız diye söylüyorum eğer anakart ve rami daha almadıysanız bence anakartı MSI ramleri ise 3600 mhz tercih edin.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #49 Ivae dedi: 16 GB RAM 500 watt PSU 500'lük M.2 SSD düşünüyorum bir de 144 Hz monitör. Onu almadım daha B550 uyumlu değil galiba değil mi? Genişletmek için tıkla... Uyumlu hocam B450 ile de uyumlu BIOS Update ile.
Ivae dedi: 16 GB RAM 500 watt PSU 500'lük M.2 SSD düşünüyorum bir de 144 Hz monitör. Onu almadım daha B550 uyumlu değil galiba değil mi? Genişletmek için tıkla... Uyumlu hocam B450 ile de uyumlu BIOS Update ile.
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #50 walter wick dedi: Hocam sadece işlemci almak istiyor işlemci 3K tm ama diğer bileşenler ne olacak ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bu arada sizi yanlış anlamışım.
walter wick dedi: Hocam sadece işlemci almak istiyor işlemci 3K tm ama diğer bileşenler ne olacak ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bu arada sizi yanlış anlamışım.